نه مدرس کلاسای بیرون لیسانس و فوق لیسانسای نرم افزارن...فقط ریاضی دان در حد المپیاد...میتونه یه برنا ...
واقعا؟😕
تو دانشگاه یه 3 واحد برنامه نویسی C# داشتیم فکر میکردم همه برنامه نویسیا تا اون حد باشه
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
من برنامه نویس حرفه ای هستم. ایران زندگی نمیمنم اما زمانی که ایران هم بودم درامدم عالی بود. باید وقت ...
ميبخشيد شما كجا زندگي ميكنيد؟؟
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
ببین اینکه میگم مشکله نه اینکه نمی تونی یاد بگیری مسئله اینه الان تا دلت بخواد مهندس کامپیوتر و برنامه نویس ریخته منظورم اینه به حدی از تسلط برسی که شرکتا دنبالت بدوون برا قبول کردن کارشون
من برنامه نویس حرفه ای هستم. ایران زندگی نمیمنم اما زمانی که ایران هم بودم درامدم عالی بود. باید وقت ...
من دیدم درامد یکی از اشنا ها که با این کار چی بود چی شد . ولی فقط گفت شرکت های خارجی پول بیشتر میدن تا ایرانی . ولی نفهمیدم چیکار میکنن و اینم گفت که تو سایت هستیم کسی کپی نکنه یه همچین چیزی . شما یکم توضیح بدید لطفا.
شما راهنمایی کنید چه زبانی خوبه یاد بگیرم شنیدم شغل برنامه نویسی تو کشورای خارج ...
شما با یه زبان نمبتونی کار کنی. ببین یه مجموعه ای از تکنولوژی رو باید بدونی. مثلا بگی من با دات نت کار میکنم حالا برو اینترنت نه به فارسی بلکه به انگلیسی در مورد مفاهیم پایه بخون یه سری سایتهایی هست در حدود پونصد صفحه فقط مفاهیمه اول این مهمه بعد خودت کم کم متوجه میشی از چه راهی و چه چیزی نیاز داری، در حدود 14،15 تا تکنولوژی مختلف رودر سطح خوب بلد باشی میتونی واردش بشی و ارتباط اینا رو بهم پیدا میکنی. بحثش خیلی مفصله خیلی.
ممنونمشما خودتون بلدید؟ به نطرتون با فیلم های یوتوب و.. میتونم یادبگیرم دوستم از این راه یاد گرفت ...
من تجربه ندارم ولی یکی از اشناها رفت تو این کار خیلی خیلی موفق بود . نمیدونم کجا اموزش دید یاد گرفت چون نمیگن به کسای دیگه من پرسیدم ادمو میپیچونن نمیگن
من دیدم درامد یکی از اشنا ها که با این کار چی بود چی شد . ولی فقط گفت شرکت های خارجی پول بیشتر میدن ...
ببینید من زمانی که ایران بودم هم درامدم خیلی خوب بود ولی الان اره درامدم مسلما بهتره. ما هم از این راه به خیلی چیزا رسیدیم ولی خیلی هم زحمت کشیدیم. در مورد چی توضیح بدم؟ ابن راه اسون نیست اگه درامد خاص مد نظرته برای استارتر نوشتم قابل توضیح در چند سطر نیست یه استارت از جایی که گفتم توی نت بزنه ببینه جزییات چطوره، فقط با یک زبان کسی برنامه نویس نمیشه
من تجربه ندارم ولی یکی از اشناها رفت تو این کار خیلی خیلی موفق بود . نمیدونم کجا اموزش دید یاد گرفت ...
نمیپیچونن ببین چیزی نیست که تو یه ماه دو ماه یک کورس دو کورس بشه بهش رسید، ببین من الان سعی کردم به استارتر بگم چند تا تکنولوژی رو باید بدونی سعی کردم تو ذهنم بیاد من چند تا بلدم ذهنم یاری نکرد که تعداد بخوام بگم، مسله اینه که برنامه نویسی اکتسابی نیست استعداد توش دخیله خیلی زیاد. چون شما داری یه سیستم رو طراحی میکنی داری راه حل پیدا میکنی و تو باید این کارو انجام بدی تو باید به مشتری پیشنهاد بدی در مورد پروژه های بزگ شرکتمون ما روزی دوسری جلسه داریم و فقط راه حلها رو میاریم رو تخته و در موردش بحث میکنیم.....