2777
2789
چرا با شوهرت نمیری؟

الان دیگه نمیشه،چون بخواد مارو ببره فقط چند ماهه است،هی باید برگردم دوباره برم که پولشو نداره،بعدشم اینکه من خودم نمیتونم،مادرم،پدرم،خانوادم،نمیتونم.از کجا معلوم بگه باید همینجا زندگی کنیم؟اقامت بگیریم؟من بهش دیگه هیچ اطمینانی ندارم.دارم سکته‌میکنم،همش فکر خود کشی هستم ولی بخاطر مادرم،بچم،نمیتونم خدا خدا خدا چرا جواب ظلمو نمیدی پس

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛

من برای اینکه زندگیمون خوب بشه،خیلی کارا کردم،خیلی،ولی هیچ کدوم ندید،همش فکر پوله،همش فکر ماشینه،فکر چیزای مادیه.

مگه‌ میشه یه آدم انننننقدر خشک و بی احساس باشه؟آدمی که اوننننهمه بخاطرت جنگید،اونهمه وعده وعید داد؟اونهمه عاشقت بود؟چرا اینجوری میشه؟چرا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه نمیشه،چون بخواد مارو ببره فقط چند ماهه است،هی باید برگردم دوباره برم که پولشو نداره،بعدشم ...

مادر و پدرت که همدیگه رو دارن

خالا یه مدت با شوهرت همراه باش که بهانه دست شوهرت و بچه ت ندی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
مادر و پدرت که همدیگه رو دارن خالا یه مدت با شوهرت همراه باش که بهانه دست شوهرت و بچه ت ندی

انقدر ازش دل چرکینم،انقدر ازش،از رفتاراش،از سردیش،خسته ام که حتی نبودنشم دیگه مهم‌نیست،فقط فکر بچمم،ازش متنفرم،خیلی زیاد خیلی😢😢😢

من برای اینکه زندگیمون خوب بشه،خیلی کارا کردم،خیلی،ولی هیچ کدوم ندید،همش فکر پوله،همش فکر ماشینه،فکر ...

ای گه بزنه به همه شون که لنگه هم آن 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

عزیزم ناراحت شدم اما اگه خواست بره قبلش حق و حقوقت ازش بگیر    

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
من دارم دق مینم،خیلی از این زندگی خسته ام،هیچکسی پشتم نیست،حقم دارن،خیلی گفتن ازدواج نکن من احمق بود ...

چقدر زندگیت حال دلت شبیهه منه..منم ۶ ساله ازدواج کردمو یه بچه یه سالو نیمه دارم..دقیقا زندگی منم بچه و بخاطر اون دارم زندگی میکنمو شوهره بچه ننمو تحمل میکنم

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋
چقدر زندگیت حال دلت شبیهه منه..منم ۶ ساله ازدواج کردمو یه بچه یه سالو نیمه دارم..دقیقا زندگی منم بچه ...

عزیزم میفهممت خیلی بده خیلی...چی بگم،چرا نمیشه کاری کرد؟اصله چیکار باید کرد؟

عزیزم میفهممت خیلی بده خیلی...چی بگم،چرا نمیشه کاری کرد؟اصله چیکار باید کرد؟

والا من یه بار خاسم طلاق بگیرم بخاطر بچم نشد آخه شنیدم بعد ۷ سال از من جداش میکنن منم طاقت دوریشو ندارم..فقط تحمل و صبر

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋
والا من یه بار خاسم طلاق بگیرم بخاطر بچم نشد آخه شنیدم بعد ۷ سال از من جداش میکنن منم طاقت دوریشو ند ...

آره عزیزم،حضانت بچه تا ۷ سالگی با مادره.گوه بزنن تو این قانون گوه