2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 113 پست
منم هفت ساله منتظر نی نی هستم ولی هنوز خبری نشده منم این ماه اقدامم ایشالا که همه نتیجه بگیریم

عزیزم بذار یک هفته همسرت قشنگ خودشو تقویت کنه بعد اقدام کن هم خودت هم همسرت

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم همچنین

مرسی فداتشم❤❤❤❤❤

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
دیه سوال ایا انژی میمدنه واسه مردا..عذر میخوام توانشو دارن ...باعث ضعیف شدن اسپرم نمیشه؟مثلا یک روز ...

خخخ خوب چی بگم ولی من فوقش ۲ الی ۴ بار در ماه اقدام میکنم اونم روزای خیلی مهم بیخیال کی حوصله داره یع روز در میون 😂

خخخ خوب چی بگم ولی من فوقش ۲ الی ۴ بار در ماه اقدام میکنم اونم روزای خیلی مهم بیخیال کی حوصله داره ی ...

اره.......من فکرش که میکنم میبینم خیلی باید انرژی داشت وتلاش کرد...هههه

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
اره والا هیچکدوم تقویت نمیکنیم شاید مشکل اینجاس

❤❤انشالله ک مشکلی نیست

شایدکیست داشته باشه

نه نیست عزیزم 

دوستان یه سوال حین اقدام ایا مهمه زن به ارگاسم برسه قبل شوهر؟؟؟؟؟یعنی به نظرتون اثری داره ؟؟

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

شاید ننینیه

دوستان یه سوال حین اقدام ایا مهمه زن به ارگاسم برسه قبل شوهر؟؟؟؟؟یعنی به نظرتون اثری داره ؟؟

والامیگن زن ب ارگاسم برسه پسر

نرسه دختر

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
من؟

اره