گفتم قبلا ب ی نفر وابسته شدم و مجبورم هر روز ببینمش نمیدونید حس میکنم دارم خورد میشم با همه میگه میخنده به من حتی نگاهم نمیکنه دوستم گفت بیا برو باهاش اشتی کن الان تقریبا ی ی ماهی شده اینجوری میکنه داغون شدم درسارو ک نگو خراب کردم افتضاح از لحاظ روحی روانی داغون شدم به دلایل الکی گریه میکنم حساس شدم ب شدت ..
عشقم ولش کن . پس من چی بگم که عاشقش بودم و دو سال باهاش زندگی کردم. ولش کن برو خداروشکر کن که قبل از ازدواج متوجه اخلاقش شدی .اینو جدی بهت گفتم کاش منم حداقل تو نامزدی میفهمیدم
من قدر خودمو میدونم اما دل کندن ب این سادگیا نیست من فقط دارم وانمود میکنم جلوشون مشکلی ندارم درحالی ...
فقط کافیه باخودت تکرار کنی ارزش من بیشترازاینحرفاست...واقعا بودن اینجوری خوبه یا نبونش کلا؟ وقتی نیست میفهمی نیست دیگه...آخ که یه روز چقد پشیمون شی واسه این روزا
عشقم ولش کن . پس من چی بگم که عاشقش بودم و دو سال باهاش زندگی کردم. ولش کن برو خداروشکر کن که قبل از ...
اره واقعا اما این نامزدیم ی سال و نیم بود یعنی با این وضعیت هر روز قهر و اشتی خودم کشش دادم ب من میگ مگه من دکورم که هر جور تو بخوای باشم ولی انتظار داره من بخاطرش با فلان دوستم نگردم
خب ولش کن .درکت میکنم خیلی سخته خاطره آدمو از پا درمیاره.ولی مطمئن باش میگذره . منم روزای سختی رو می گذرونم من دو سال باهاش تو یه خونه یه رختخواب یه سفره یه جا زیر یه سقف با هزارتا خاطره زندگی کردم .پس ببین بدتر از تو هم هستش فقط خداروشکر کن و بی خیالش شو .تموم میشه این روزا مطمئن باش.ان شاءالله که خوشبخت میشی.