m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان استخاره | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست سلام ..کسی هست یه استخاره برام بگیره الان ممنون میشم 💓💓 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/02/07 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 فال حافظ خوب امد برام 🙄 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 باقرآن میخوای؟ عزیزم خودت گرفتی ؟اینترنتی بود دوس نداشتم شرایطش نداشتم خاستم کسی دستی برام بگیره با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
tanhatarinam70 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1657 برامن بگیر نیت کردم خوب بود جوابش ولی نوشته هراقدامی میخوای درزمینه معامله یا ازدواج باشه صدقه به فقرافراموش نشه میشه برام یه دونه صلوات بفرستید 😢
بیتاهستم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 620 خوب بود جوابش ولی نوشته هراقدامی میخوای درزمینه معامله یا ازدواج باشه صدقه به فقرافراموش نشه مرسی
tanhatarinam70 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1657 عزیزم خودت گرفتی ؟ اینترنتی بود دوس نداشتم شرایطش نداشتم خاستم کسی دستی برام بگیره توگوشیم یه برنامه قران صوتی دارم استخاره هم داره ازاون گرفتم خودمم یبار خواستم یکاری کنم استخاره زدم بددراومد دیگه انجامش ندادم دوروز بعدش فهمیدم دلیلشو اگه اونکارو میکردم فقط خودمو خرد میکردم.شماهم ببین تصمیم درست چیه انجام بده صدقه بده اگه خیلی دودلی میشه برام یه دونه صلوات بفرستید 😢
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 توگوشیم یه برنامه قران صوتی دارم استخاره هم داره ازاون گرفتم خودمم یبار خواستم یکاری کنم استخاره زدم ... ممنون عزیز با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝