2777
2789
عنوان

😂خوانده شود

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۱تا کاربری به فنا دادی استارتر😮😮😮خدا قوت پهلوان😁😁

😂😂اره دیگه فعالیتم زیاده

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

همیچ چیزا رو نوشتی که ۱۱بار قطع کاربری شدی البته من ۵بار قطع شدم, دیگه با خود عهد کردم زیرپوستی عمل کنم 

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .
حداقلش بخاطر خودکشی نمیره جهنم

اره  افرین ب نکته خوبی اشاره کردین 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
فک کردم آخرش میگی زنش دقش داد

ن دیگه همه تقصیرا ک نباید بیوفته گردن ما زنای معصوم و بیچاره ..اون فقط میخواست بخاطرغرغرا زنش خودکشی کنه ک نجات پیدا کرد مهم اینه 

تحقیر؟؟😐😐😐 انچه عیان است چ حاجت ب بیان است..

احتمالا شما جزو اون دسته از ادم‌هایی هستی که فقط شنیدی 

ندیدی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
همیچ چیزا رو نوشتی که ۱۱بار قطع کاربری شدی البته من ۵بار قطع شدم, دیگه با خود عهد کردم زیرپوستی عمل ...

😂😂اشکال نداره نمیره ایرانسل ...ی خط میگیری دوتا میبری ..

چرا انقدر خودتون رو تحقیر میکنید؟! همه‌ی بیمارستان‌ها اینطورن؟!

😑شما مبدونین ک خیلی از مشکلات اجتماع درظرف جک و لطیفه گفته میشه؟؟این ربطی ب تحقیر نداره ...واقعا اکثر بیمارستانایی ک دولتی هستن و عموم مردم میرن اونجا اینطورن ...خصوصیا رو کار ندارم و تاحالا هم نرفتم ولی دولتیا خیلیاش اینجوریه ...