2777
2789
عنوان

مادرانی که خود هنوز کودک اند !

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 46 پست
اون پدر و مادرایی که این طفلکا رو شوهر میدن فلسفشون چیه؟؟؟ همه مسئولن در قبال فرزندانشون.

از سر باز کردن بچه والسلام.برادرشوهر خودم دختر ۱۴سالشو عقد کرده بعد ماه رمضون عروسیشه اعتراض که کردم جواب شنیدم اگه اتفاقی براش بیفته تو جوابگویی.خوب احمق جان مواظب دخترت باش تا اتفاقی نیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد چون پریود میشه از نظر ایشون دیگه بزرگه و به بلوغ عقلی و جسمی رسیده😕

عادت ماهانه بیولوژیک بدن یک زن است نه اینکه رشد عقلی وجسمی کامل شده مثل سبیل مردان یعنی هر پسر سبیل ریش داشت به رشد عقلی وجسمی کامل رسیده نه

دوخت سرویس آشپزخانه مطابق باسلیقه شما پذیرفته میشود برای دیدن نمونه کارامون به آدرس اینستاگرام gallery_hasti97 مراجعه کنید. 

یه موقعی خیلی خیلی بابت این موصوع حرص میخوردم چه توی سایت چه هرجایی که بهش برخورد میکردم اما الان اگر هم بشنوم شونه مو میندازم بالا و میگم مبارک باشه چون خلایق هرچه لایق 

توی این ولایت دایه دلسوزتر از مادر رو باید دار زد چون ذهن و اعصابشو صرف کسایی میکنه که تعمدا اشتباه میکنن و تازه با تمام وجود از اشتباهشون دفاع میکنن 

اینجا زنان علیه زنان رایجه کتک خور بعضی خانما چنان ملسه که هرکس میگه شوهرم کتکم میرنه اول میگن چکار کردی که خوردی؟!!!!!کودک همسری رایجه زن خونه نشین توسری خور زن خوبه!!!!!

یه تاپیک توی پربازدیدهاست بعضی  خانما تمام قد از کتکاری مردک دفاع کردن و بهش حق دادن!!!!!!!!!

حقارت اسمش سیاست زنانست و بهش افتخار میکنن تاپیک چندهزار صفحه ای براش میزنن روشنفکری فحشه!!!!!!!!!!وابستگی از هر لحاظ اسمش عشقه زن شاغل چروک شده و مادر خوبی نیست !!!خوب چی دیگه میشه گفت هرکس به چیزی که حقشه میرسه😐😐😐

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من ۳۰سالگی مادرشدم..هنوز احساس بچگی میکردم😐نخندین بهم بخدا راس میگم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
لابد چون پریود میشه از نظر ایشون دیگه بزرگه و به بلوغ عقلی و جسمی رسیده😕

راست میگه دیگه 

پریود میشه سینه هم دراورده 

از اولم بجای اینکه طبق سنش بفهمه و رفتار کنه پای صحبت عمه و خاله نشسته الان تو پونزده سالگی عین زن چهل ساله رفتار میکنه 

همینا کافیه برای ازدواج دیگه

الان موهامو میکنما 😖

یه موقعی خیلی خیلی بابت این موصوع حرص میخوردم چه توی سایت چه هرجایی که بهش برخورد میکردم اما الان اگ ...

کاملا موافقم مغز اینا کشش نداره بفهمن 

مرده زنشو عین برده کرده بعد زنه میگه چون عاشقمه غیرت داره روم 😟 نمیگه منم آدمم حق انتخاب دارم ملک یکی دیگه نیستم

از سر باز کردن بچه والسلام.برادرشوهر خودم دختر ۱۴سالشو عقد کرده بعد ماه رمضون عروسیشه اعتراض که کردم ...

دقیقا از سر باز کنی!

نمی دونم کسی که جنم قبول مسئولیت نداره مجبوره بچه بیاره که بعدش با ترس و عجله از سر باز کنه

بچه رو بندازه توی آتیش دردسر

و خدا برای من کافیست.....
یه موقعی خیلی خیلی بابت این موصوع حرص میخوردم چه توی سایت چه هرجایی که بهش برخورد میکردم اما الان اگ ...

حقارت اسمش سیاست زنانست  

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

نگید بابا الان بهشون برمیخوره 

مگه نمیدونید ۱۵ ساله شوهر دار از ۳۰ ساله بی شوهر بیشتر میفهمه!!!!!!!!!!😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷