2777
2789
اگه بیست درصد بزنی کنکور میشه ۵ درصد دروس عمومی ادبیات و عربی و زبان سخته دین وزندگی راحت تره دروس ع ...

من کنکور همر میخوام بدم اونجوری که دیدیم خیلیا فقط با عمومی رتبه شون خیلی خوب شده

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزيزم براى عربى بايد چندين بار هر تستى رو بزنى تا كاملا در ذهنت جا بگيره.فقط خوندن قواعد و يك نمونه تست از هركدوم كمكى نميكنه.

اصلا نترس هر تست رو ده بار مرور كن و بزن.مطمئن باش نتيجه اش رو ميبينى.ميتونى از اينترنت هم فيلم هاى رايگان آموزش عربى ببينى.فكر كنم آقاى واعظى خوب درس ميدن.

چون گفتى كنكور هنر ميخواهى بدى يك توصيه هم بكنم كه اگه قصد دارى دانشگاه تهران يا دانشگاه هنر قبول بشى اين تصور كه فقط با عمومى بتونى، كاملا غلطه و حتما بايد تخصصى هاى هنر رو هم بزنى.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
دوست عزيزم براى عربى بايد چندين بار هر تستى رو بزنى تا كاملا در ذهنت جا بگيره.فقط خوندن قواعد و يك ن ...

نه نمیخوام فقط عمومی بزنم اما میخوام تا جایی که میتونم عمومی رو خوب بزنم 

ممنونم از اطلاعاتتون

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
نه نمیخوام فقط عمومی بزنم اما میخوام تا جایی که میتونم عمومی رو خوب بزنم  ممنونم از اطلاعاتتون

خواهش ميكنم.

اگه در مورد كنكور هنر سوال داشتيد تا جايى كه بلد باشم ميتونم راهنماييتون كنم.

اميدوارم موفق باشيد.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.