2777
2789
عنوان

این کاربرای مردچندش 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست
اینو ندیدم ولی بعضیاشونو مشکلی ندارم با بودنشون

بروتوتاپیک هاش تواون تاپیکی که گفته بعداززنم (البته زن خیالیش احتمالا ) دیگه خوشم ازهیچ زنی نمیاد! اونجاهم میبینی به دخترا تیکه انداخته و درخواست دوستی داده😐

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفت این کاربر مرد چندش لطفا فارسی رو بخوبی بخونید درس مهمیه

بیخیال شو

از طرف عصبی بوده

۱۶۲.۵ وزن  هدف ۱۶۲ راضیم ازت،،، دیوونه ی دوست دشتنی از دلم کاش نری خواستی کم باش ولی باش
ظاهرا با ادبیات هیچ آشنائی نداری. و با قالب شعر نو بیگانه ای. هکسره# رو هم رعایت نکردی‌

چ خبره اینجا  

۱۶۲.۵ وزن  هدف ۱۶۲ راضیم ازت،،، دیوونه ی دوست دشتنی از دلم کاش نری خواستی کم باش ولی باش
کلا زیاد سمته این چیزای بدون سود نمیرم تا وقتم هد نره

به جای پرسه زدن در این سایت! به املات برس که ضعیفه.

و منو هم دیگه ریپلای نکن.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
😐😏

خودت قضاوت کن.

تصور کن شوهرت هیچ چیزی راجب طرز فکر خانوما نمیدونم و فکر میکنه مثله خودشه اونوقت به مشکل بر نمیخوری باهاش؟؟؟؟؟

حالا دوست داری بیاد اینجا و خاله زنک شه به قول شما و نوع رفتار با شما رو یاد بگیره تا تو هیچ موردی شمارو ناراحت نکنه

یا اینجا نیاد و همش با شما اختلاف نظر داشته باشه؟ که بعدشم هم اتفاق های بدتری میفته

قبلا هم ب یکی دیگه گفتم نی نی سایت زنونه نیست فقط تعداد مردا کمه سایت خانواده برتر هیچ کدوم از این ...

خانواده برتر بااینجافرق داره همش اززایمان و...که حرف نمیزنن 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........