2777
2789
ازش میپرسم نظرت در مورد بچه چیه؟ چون سراین موضوع باشوهرم خیلی دعوا کردم امابقیه سوالها رو همه رو پ ...

بچه دار شدن و تربیت بچه؟باشه می پرسم.همون جلسه اول بپرسم؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

اول درمورد اینکه اصلا بچه میخاد یانه....بعدم تربیتش

نه جلسه اول زوده ....

بزار سراصل مطالب اگه توافق کردین بعد بچه روبپرس

یچیز دیگه ...حتما درمورد حد وحریم روابطش باخانوادش و فامیلش بپرس.درمورد اینکه مثلا چقدر بانامحرمهای اطرافش راحته و ارتباط داره.

چون تو سایت زیاددیدم که سراین موضوع مشکل پیدا کردن

بنظرم این مال جلسه اول هست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه بابا نپرسی تابلو میشی😐

جلسه اول موضوعاتی که تو ذهنت پررنگه به اونا بپرداز...مسائل اعتقادی و اجتماعی و فرهنگی و خانوادگی و شخصیتی ...

برا جلسه های بعدی در مورد بچه میتونی زیر زبونشو غیر مستقیم بکشی

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اول درمورد اینکه اصلا بچه میخاد یانه....بعدم تربیتش نه جلسه اول زوده .... بزار سراصل مطالب اگه توا ...

چشم حتما می پرسم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

بچه هام با اجراشون بازی میکنند همسرم خواب هنوز😂

منتظرم اذان بگه نماز بخونم نهار درست کنم

نهارم شویدپلو با میگو داریم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
نه بابا نپرسی تابلو میشی😐 جلسه اول موضوعاتی که تو ذهنت پررنگه به اونا بپرداز...مسائل اعتقادی و اجت ...

چندمین جلسه باید ب دلم بشینه؟ی کوچولو علاقه پیش بیاد؟ی بار دیدمش زیاد ازش خوشم نیومد.

چندمین جلسه باید ب دلم بشینه؟ی کوچولو علاقه پیش بیاد؟ی بار دیدمش زیاد ازش خوشم نیومد.

خخخ چی بگم والا.باید به دلت بشینه اما یک برخورد هنوز زوده واسه تصمیم گیری

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خخخ چی بگم والا.باید به دلت بشینه اما یک برخورد هنوز زوده واسه تصمیم گیری

ممنون.