khanomkhanomi مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 عنوان خيانت | مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 110 پست سلام دوستاي خوبم اميدوارم هيچوقت اينجاي تلخ زندگيو تجربه نكن خيلي حس بديه ادم خورد ميشه،ميشكنه خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت.... 1398/02/06 | 11:42 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرسپولیسیم عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 4340 علائمش معلوم بود. چیزایی از تو خونه پیدا کرده بود که فهمیده بود. اون موقع شوهرش انکارش کرد و گفت دوس ... وای سرم گیج رفت.خدا از شوهرش براحتی نگذره. چقدر با روح و روان و احساس خواهرتون بازی شده☹☹☹ ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
khanomkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 يه شب گفت فردا برا يه روز ميرم ماموريت بگو بابات بياد دنبالت من خانوادم اومدن دنبالم ولي يه حسي گفت نرو توصيه ميكنم به حستون عمل كنين چون ماخانوما حسمون قويهنرفتم كليم بحث كرديم كه گفت تونري دلم ميمونه پيش تو 😏رفتيم بخوابيم يه حسي بم گفت گوشيشو چك كن خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
khanomkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 عزیز تو بارداری از دست داده؟ تو بارداري ولي٦ماهگي خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
ملودیانا عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 7275 [QUOTE=88012386]جشن دختر داييم بود سه روز رفتم خونه مامانم مادرم كرج زندگي مبكنه خودم تهرانم اصلا انگارنه انگار&nbs نه بابا بد ب دلت راه نده شاید واسه خواهری چیری فرساده ببین خونه تمیزه یا نه خخخ ولی شکت الکیه
مامی_کوچول۷۹ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 941 😔 عوضش الان امام رضا بهم یه نی نی داده ک فقط از خدا میخوام سالم باشه دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
khanomkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 [QUOTE=88012386]جشن دختر داييم بود سه روز رفتم خونه مامانم مادرم كرج زندگي مبكنه خودم تهرانم اصلا ان ... اين داستان مال يه سال و نيمه و واقعيته خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
ncm75 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 12306 تو بارداري ولي٦ماهگي خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالا خدا بهتبچه های سالم میده دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
miiiinaaa عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 1870 يه شب گفت فردا برا يه روز ميرم ماموريت بگو بابات بياد دنبالت من خانوادم اومدن دنبالم ولي يه ح ... منم حسم خیلی قویه خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت
ncm75 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 12306 عوضش الان امام رضا بهم یه نی نی داده ک فقط از خدا میخوام سالم باشه خدا برات نگه داره دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
مامی_کوچول۷۹ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 941 خدا برات نگه داره ان شالله.خدا ازدهنت بشنوه ان شالله خدا دامن همی منتظرارو سبز کنه بخصوص استارتر عزیز دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
ncm75 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 12306 ان شالله.خدا ازدهنت بشنوه ان شالله خدا دامن همی منتظرارو سبز کنه بخصوص استارتر عزیز انشاالله دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
khanomkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 گوشيشو چك كردم روشماره دختره قفلي زدم زدم تو تلگرامم ديدم دختره گفتم شايد همكارشه بعد گوشيشو چك كردم ديدم پاك پاكگفتم بذار تلگرامموپاك كنم بعدمال اونو نصب كنمنصب كردم تمام پياما اومد بالا عكساش ديدم فردا داره ميره باش شما هح خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
khanomkhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 326 باش ساعت ٨قرار داشت بره شمال تا خود صبح اشك ريختم فقط بيدارش كردم ساعت شش بره سركارگفت بيخيال يكم ديگه ميرم بيا بغلم رفتم روتخت بغلش گفتم خواستب بري لباس گرم بپوش شمال سرده اول دادزد بعد رفتwcانگار شوكه شد بعد اومد گفت غلط كردم گفتم خفه شو البته داد زدم خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....