2777
2789
سی گل دارم عزیزم ..ولی اونا اینجوری گفتن.. تا حالا کسیو ک پلاسما کرده دیدین ؟..وای الانه صورته منو ب ...

آره خودم بینیمو کردم البته عمیق نزد گفت ببین بینیت زود خوب میشه و جاش نمیمونه خواستی بیا بزن البته خدایی دماغم طوریش نبود دوست داشتم یه کم جمع و جورتر بشه یه کوچولو تغییر کرد ولی به هر کی میگم میگه دماغت مثل قبله ولی من خودم تغییرشو حس کردم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش رو میدونید؟چند جلسس؟سخته؟

کل صورت من  پرسیدم 150 تومنه بستگی به عمقش داره البته واسه یه قسمت کمتره 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
جدی تو ارایشگااه ...چ دلی داشتی رفنی ..والا پیشه دکتراشم ادم مترسه وای ب ارایشگاه چن دادی 

150 سوزنش حتما یه بار مصرف باشه و جلو خودت باز میکنه میزنه

خودشون گفتن بد ۴۸ ساعت عیبی نداره بری حمام ولی چون ورم داره گفتم نکنه خوب نباشه ..

سلام عزیزم خوبی توی تاپیک دیدم شماگرید۱داشتی کبدچرب 

الان خوب شدی؟؟

یسوال دارم مصرف چای چجوربه چندتامیخوری؟

مثلاگردوبادمجون ایناچی بره؟؟

انریماتم بالابود؟؟

انزیمای شوهرم خمه نرمال هست بجزبیلیروبین 

کبدش گرید۱ب ۲هست 

خیلی نگرانم قندوچربیم نداره 

ولی ۲۰کبلواضافه وزن داره 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی توی تاپیک دیدم شماگرید۱داشتی کبدچرب  الان خوب شدی؟؟ یسوال دارم مصرف چای چجورب ...

من اره عزیزم منم کبد چرب داشتم اونم گراید ۱ ...خدارو شکر خب شدم حالا چجوری...اینکه دکتر بمن گف روشه زندگیت باید تغییر کنه ک من همون کارو کردم ...اول ورزش ..رفتم باشگاه دوم روغن خوراکیمو عوض کردم و دوری ازغذاهای چربو  چیلی...بد سوم لیمو تازرو از خودم جدا نکردم چ صبح ناشتا با آب ولمو عسل..چ شبا بد غذا ..و ی کار دیگم ک کردم این بود ک اب زرشک ک خودم گرفته بودم صبا ناشتا هر روز مخوردم خیلی خوب بودیروز ابلیمو ترشو اب ولم روز بد اب زرشک .. ولی ی مدت طولانی خوردم و رفتم آزمایش گف چربه کبدت خب شده انزیماش نرمال شده همون روشو ادامه بده همیشه    

سلام عزیزم خوبی توی تاپیک دیدم شماگرید۱داشتی کبدچرب  الان خوب شدی؟؟ یسوال دارم مصرف چای چجورب ...

چایی فقط صبا ...اره انزمای کبدم بالا بود و حتما باید وزنشو کم کنه چاقی خودش ی نوع مریضی ..برا کبدش خطر داره و تا متونه سرخ کردنی نخوره یا اگه محوره کم بخوره پشتش اینو تازه بخوره حتما 

چایی فقط صبا ...اره انزمای کبدم بالا بود و حتما باید وزنشو کم کنه چاقی خودش ی نوع مریضی ..برا کبدش خ ...

ممنون ازت ک کامل نوشتی 

خداکنه باهمین پیاده رویانخوردن چربی خوب بشه 

لیموی تازه دیگ اخرشهزیورمیادتااون موفع ابلیمومیتونخ ؟؟

اب انارم خودم گرفتم ترش دارم 

شماسونوهم شدی یافقط ازدادی ک فهمیدی خوب شدی؟

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون ازت ک کامل نوشتی  خداکنه باهمین پیاده رویانخوردن چربی خوب بشه  لیموی تازه دیگ اخرش ...

خواهش ..ولی الانم لیمو تازه اس گلم من خودم هنوزم مخورم ..انشاها خیلی زود خب میشه فقط صبا ناشتا فراموش نشه ی روز لیموترش و ابو عسل و روز بد اب زرشک دستی ک خودت پیگیری بدونه نمک فراموش نشه