2777
2789
عنوان

خانوما🙈🙈🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 53 پست

منم دل گیرم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
میترسم حیثیتمو تو محل ببره😂  الان چندمین باره میفته دنبالم هی بزور میخواد شماره بده من نمیگیر ...

شماره رو بگیر ولی بعد چندهفته پیام بده برا مواقع بی کاری سر کارش بذار بخندیم دور هم😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گنااه داره .. از صبح بیداره .. کلی بهش پیام دادم بیدار نشد😃

خب پس بذار بخوابه ..استراحت کردن خوبه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ن خ ذهنم درگیر کاراییه ک میخام بکنم همزمان سریالم میبینم و تو نی نی سایت فعالم😑

چه سریالی ؟؟ماشاالله فعالی

شماره رو بگیر ولی بعد چندهفته پیام بده برا مواقع بی کاری سر کارش بذار بخندیم دور هم😂

😂خواهررر خوشم اومده ازش 

سرکارش بزاریم چیه😂

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
بروکلین 9 9 

اها خارجیه ...منرقص روی شیشه داون کردم ببین

😂خواهررر خوشم اومده ازش  سرکارش بزاریم چیه😂

خوب پس یه بار دیگه شماره داد با ناز بردار بالاخره هر رابطه ای از یه جا باید شروع شه