2777
2789
عنوان

19 سالمه ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 94 پست
الان اون تاپیک اولیتو که بااون پسره تو چت روم آشنا شدی رو خوندم...احرش چی شد ؟؟باهات دیگه کاری نداشت ...

فراموشش کردم. گاهی پیام میده ولی دیگه مهم نیس برام

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  
حرف مردم.....اینکه اشنا ها و فامیلا و دوستا از خونوادم بپرسن دخترتون چیکار کرد و اونام شرمنده شن...ا ...

وای دقیقا

حرررف مردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول دارین هممون خانواده هامونو گول زدیم فقط خودمون میدونیم که نخوندیم🤪😂

نه فقط اونا و مشاورم

بلکه خودمم گول زدم😑😑😑

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤

وجدانا چرا درس نمیخونید؟

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    
اخه دست خودم نیس. همش به این فک میکنم که من تو این مدت کوتاه نمیتونم به هدفم برسمو باید تا اخررر عمر ...

اصلا ازخودت بدت نیاد...

توهمین وقت کم بگو من میخونم هرچه باداباد...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
قبول دارین هممون خانواده هامونو گول زدیم فقط خودمون میدونیم که نخوندیم🤪😂

اره و این خیلی عذاب وجدان داره...

ببین بشین از الانش روزی ۱۲،۱۳ ساعت بخون حداقل میراپزشکی بیاری

پیج raha.dairy رو ببین.سراسر انگیزه ست و یه دفتر برنامه ریزی هم داره اگه بگیری خیلی به دردت میخوره...تست بزن بخصوص ماله سال های قبل

خدایا شکرت❤️

وجدانا چرا درس نمیخونید؟

من کلا یه ادمیم که اگه چیزیو از اولش درست پیش نرفتم تا اخرش توش ریپ میزنم 

ناامیدم میشم از خودم

الان خییلی تنبل شدم

متنفرم از خودم و این اوضاع الانم

بدترین حالتهایی که تجربه کردم امسال بود

هیچوقت به مغزمم خطور نمیکرد یه روزی تو زندگی به اینجا برسم هیچوقت...😭😭😭

اصلا ازخودت بدت نیاد... توهمین وقت کم بگو من میخونم هرچه باداباد...

جمله ی باحالی بود...من میخونم هرچه باداباد

هر چه بادا باااااااد

من کلا یه ادمیم که اگه چیزیو از اولش درست پیش نرفتم تا اخرش توش ریپ میزنم  ناامیدم میشم از خود ...

بخدا انگار تو همزاد منی....منم چون از اولش خوب پیش نرفتم دیگه تسلیم شدم

بخدا انگار تو همزاد منی....منم چون از اولش خوب پیش نرفتم دیگه تسلیم شدم

منم گفتم

تو کییی بودی

همزاد من؟؟🤔🤔🤔

منم گفتم تو کییی بودی همزاد من؟؟🤔🤔🤔

کاش هردوتامون تو یه وضعیت خوب همزاد بودیم خخخ