2777
2789
عنوان

19 سالمه ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 94 پست

استارتر فقط بخون به آخرش اصلا فکرنکن..

اگه فکر کنی به روز کنکور دیوانه میشی.

بخدابدون استرس ت این وقتیکه داری عمومی هارو خوب بخون زیست هم خوب بود..

بقیه درسام به اندازه ۳۰درصد بخون ..

انتظارنداشته باش هرچی خوندی هم بزنیا...

ولی به اخرش فکرنکن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

هروقت یادم‌میوفته به زمان کنکورم چقدرررررر خدا رو شکر میکنم که اون موقع نت نبود وات نبود تل نبود اینستا نبود نی نی سایت بود من درجریان نبودم و بکوب می نشیتم میخوندم مخصوصا بعد از عید که ساعت مطالعه باید بالای ۱۰ ساعت باشه

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کردید شما ؟

خوش به حالت ایکاش ای کاش ای کاش من سن الان تو بودم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

درکت میکنم 

من دقیقا عین خودتم ... میتونی تاپیکامو ببینی 

ببین من واقعا نمیدونم چطوری باید راهنماییت کنم چون خودمم همین مشکلات تورو دارم 

فقط یه چیز میتونم بگم بهت اونم اینه که ، هر کاری میتونی انجام بده از این حالو هوا بیرون بیای 

نذار جوونیت عین من تباه بشه ....

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹
الان من چرا نمیفهمم ؟!!! خوب کنکور مگه ندارین چرا میگین بی هدف و انگیزه هستین؟!!!! خوب درستونو چرا ...

چون میترسند...ازاینکه تهش شکست بخورند همینباعث میشه آدم نتونه هیچکاری کنه...ترس ازکنکور ازخودکنکور وحشتناک تره

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
هروقت یادم‌میوفته به زمان کنکورم چقدرررررر خدا رو شکر میکنم که اون موقع نت نبود وات نبود تل نبود این ...

خوش بحالتون .به هدفتون رسیدید؟

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  
وای خدا تک تک کلمه هاتو باوجودم حس کردم چون دقیقن هم همسنتم هم کنکوری ام هم نخوندم هم کل روزم اینجام ...

من تو همه تاپیکا دیدمت 😂😂😂😀

یک نفر مانـده از ایـن قـوم که بر میگـردد 😍
زمانی ک کنکور داشتم دقیقا مثل تو بودم😑اما بعدش نمیدونم چرا برای وقت پر کردنم لود بی هیچ انگیزه ای م ...

خخ به چیزی که میخواستید رسیدید؟

چون میترسند...ازاینکه تهش شکست بخورند همینباعث میشه آدم نتونه هیچکاری کنه...ترس ازکنکور ازخودکنکور و ...

وای دقیقا

هعییییی....میفهممت خواهر

باور نمیکنی؟

همه اینایی که گفتی منم

درس نخوندم در حالیکه پشت کنکورم و فقط دو ماه مونده

همه خانواده و مشاور و دوست و معلم و اقوام فک میکنن خیلی خوندم و انتظار به شدت بالاست 

نه میخونم نه جایی میرم نه ورزشی هیییییچی

افسرده کامل

همش تو فضای مجازی ام

چاق شدمحس میکنم زشت شدم 

زندگیم داغونه

حالا من موندمو و یه هدف پزشکی بزرگ و یه دنیا نخوندن و حسرت 

تو خود منی؟😳😳😳😳😳😳

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤
من تو همه تاپیکا دیدمت 😂😂😂😀

آره سعی میکنم به همه شون برسم و یه نظری ثبت کنم ازم یادگار بمونه  بیکاریمو مجرد چه کنیم خوووو

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.
درکت میکنم  من دقیقا عین خودتم ... میتونی تاپیکامو ببینی  ببین من واقعا نمیدونم چطوری با ...

چقد شبیه من زیاده....هی خدا این روزا جوونیمونه که داره همینجوری میره...

عشقم بشین بخون واسه پیراپزشکی دستت تو جیب خودت باشه بخدا الان همه چی شده پول واسه یه دختر هم از طریق درس به جایی برسه بهتر ه..فردا موقعیت ازدواج خوب تهش مجرد مونده پول داری صفا کنی یه سال دیگه هم بخون یه رشته خوب مثل بینایی سنجی ارتوپد