2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
پولو گذاشتم سپرده

خب بردار،چه کاریه،طلا بخری با ریسک اینجا ایرانه ،یعنی نوسان شاید بیاد پایین ،یه سال قبل از عید طلا شد ۱۴۲ من رفتم خریدم بعد از عید دوباره اومد ۸۱ ،یعنی ۴ سال بعد هم بالا نرفت،خلاصه طلا ریسکه،پول خونتو نده واسه طلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارمندا وام‌بگیرن کالا بخرن بازریا وضعشون خراب نشه تازه ۴۰۰تومنم که افزایش خورده

400تومن در ماه پول چی میشه؟؟

ب کارمندا وام نمیدن

بازاریا هم خیلی دندون گردن میخوان از سودشون ذره ای کم نشه

خب بردار،چه کاریه،طلا بخری با ریسک اینجا ایرانه ،یعنی نوسان شاید بیاد پایین ،یه سال قبل از عید طلا ش ...

اخه همه چی همش میره بالا پایین نمیاد... شاید طلا دست دو سودش بیشتر از سپرده باشه

واقعا. الان ما کارمندیم هنو 400تومن اضافه حقوقو ندادن درصورتیک کسایی ک شغلشون ازاده از پارسال افزایش ...

همینه دیگه

ذره ای کوتاه نمیان

هر چی گرون میشه اینام 5 برابر گرون میکنن همیشه هم طلب دارن

کارمندا ندارن؟؟ با بازاریا جنسو گرون میکنن خون ادمو میکنن تو شیشه کارمند جماعت چ بگه ک حقوقش همونه

الان داداشم بازاریه،فقط دلم میخواد بری ببینی زنش چطوری خرج میکنه،البته نوش جون خودش و همسرشو بچه هاش،اما شوهر من حقوق بگیر ،تازه با این اوضاع دزد اومده خونه مارو زده😅😅

به تمام‌کار کنان دادن شما کارمند کجا هستین که ندادن فقط ۱۰‌درصد رو به هیچ کس ندادن

به ما ندادن خیالتون راحت... حالا این 400تومن پول پوشاک بچم میشه؟ الان 400تومن خیلی زیاده؟

400تومن در ماه پول چی میشه؟؟ ب کارمندا وام نمیدن بازاریا هم خیلی دندون گردن میخوان از سودشون ذره ا ...

والا اونقد گنده تر از ماها هست تو اداره ها که به ماها نمیرسه اون وام ها😐🤦

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
الان داداشم بازاریه،فقط دلم میخواد بری ببینی زنش چطوری خرج میکنه،البته نوش جون خودش و همسرشو بچه هاش ...

همیشه اداشونه میگن نداریم بازار خرابه

در صورتی ک هر چی گرون میشه اینا اول همه گرون میکنن

نمیخوان کوچکترین فشاری بهشون بیاد

همون بهتر ک کسی نخره

طلای دست دو هفت درصد سود فروشنده داره فعلا که درباره زندانیا ایران امریکا مزاکره کردن ممکن دلار و طل ...

چی بگم والا خدا به دادمون برسه معلوم نیس ما بی خونه ها باید چیکار کنیم