2777
2789
عنوان

70 روز مانده به کنکور 98

| مشاهده متن کامل بحث + 11137 بازدید | 66 پست
زیستم به نظرم سه قسمت کن جانوری گیاهی ژنتیک هکدومو جداگانه بخون اینجوری راحت تر میشه ترکیبش کرد  ...

جانوری نزدیک ۴۵۰ صفحه میشه گیاهی وژنتیکم هر کدوم نزدیک ۱۱۰ صفحه تو ۶۰ روز تقسیم کنید  میشه روزی ۸صفحه جانوری ۲ صفحه گیاهی وژنتیک

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
روزی یه فصل زیست؟؟؟؟ چه خبره؟؟ مگه مرور میخواد کنه؟ برنامه خوبی نیس ب نظرم

نه بد نگفتن برا این زمان چون زیست احتیاج ب مرور هم داره اول باید زودتر تموم بشه من تو مرور روزی ۳ فصل مرور میکردم

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی یه فصل زیست؟؟؟؟ چه خبره؟؟ مگه مرور میخواد کنه؟ برنامه خوبی نیس ب نظرم

چیکار کنه تو دوماه روزی 1 صفحه خوبه؟؟؟ 

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
با اجازه استارتر  من الان یه تاپیک زدم ولی گفتم از شما هم بپرسم.بسته آموزشی پرش به نظرتون برای ...

پرش رو من تعریفش رو خیلی شنیدم...

اما برای مقطع دبستان خیر.اطلاعی ندارم

برآمده ایم از صد ساختن آرزو هایمان از صفر مطلق...👸✌
نه بد نگفتن برا این زمان چون زیست احتیاج ب مرور هم داره اول باید زودتر تموم بشه من تو مرور روزی ۳ فص ...

اخه زیست یه فصلش خیلی کار داره. به نظرم یک بار عمیق بخونی خیلی بهتر از اینه که دو بار سرسری بخونی

اخه زیست یه فصلش خیلی کار داره. به نظرم یک بار عمیق بخونی خیلی بهتر از اینه که دو بار سرسری بخونی

براکسی تاحالا نگاهش به برگه ها نیوفتاده خب اره ولی کسی ک ی پیش زمینه ای داره ۸۰ درصد از فصلای زیست رو میشه ۳ ۴ساعته خوب خوند فقط مثلا ی فصلی مثل شارش ممکنه اولش یکم بیشتر زمان بخواد ولی اگه بتونی روزی ی فصل بخونی ی ماهم برا مرور و جمع بندی میمونه که عالیه

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

دوستان به سال بعد اصلا فکر نکنید

الآن زمانی هست که هرچی بخونید یادتون میمونه....

پست های اضافه نگذارید خواهشا تا صفحه بیشتر نشه 

برین برنامه بریزین برای خودتون و شرو کنین و توکل کنین ب خدا

دوس داشتین گزارش هم بدین اینجا📓

در مورد عمومی ها مشکلی ندارم... طبق چارت بندیم باید تو اون 5روز مشخص تعداد درسای تعئین شده رو بخونم ...

یکی از رتبه های برتر تجربی گفته بود که ۱۰ رو مونده به کنکور یدفه یه هیجان و انرژی اومد سراغم که درس بخونم طوریکه توی یه بعد ازظهر کل زیستو تموم کردم...

میخام بگم اگه بخای میشه..روزی یه فصل که چیزی نیست

موفق باشی گلم😍😘🌹🌹

یکی از رتبه های برتر تجربی گفته بود که ۱۰ رو مونده به کنکور یدفه یه هیجان و انرژی اومد سراغم که درس ...

مرسی از انرژی مثبتت فاطمه خانوم....

چون وقت کمه بهتره برای ادبیات فقط قرابت معنایی و لغت رو کارکنید یک شب درمیون لغت فارسی وتست قرابت  کارکنید اخر هرشبم ۲۰ تا لغت انگلیسی

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

ریاضی هم بچه ها فقط مباحثی مثل امارو احتمالو اونایی ک مهمن رو بخونید و فیزیک هم مباحثی مثل نیمه عمر و اینا الان وقت نیست ک بشینی دینامیک و حرکت شناسی رو بخونی

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

به زودی برنامه رو استارت میزنم...

من-میتونم👸# 💪

هر کسی ناامید شده زود برنامه دلخواهشو بریزه و شروع کنه💖

خدا کمکت میکنه🏅

هرروز قبل از شروع مطالعه آیت الکرسی و شب قبل خواب زیارت عاشورا بخونید و همه چی رو بسپرین ب اون بالایی...☝

به زودی  تاپیک جدا میزنم برای گزارش مطالعه...📓📖💉💊📖