2777
2789

سلام اومدم تجربمو به اشتراک بزارم که اگه کسی ازدواج نکرده یا در شرف ازدواجه یکم با خودش فکر کنه 

من کلا قبل ازدواج خیلی فکر نکردم تنها دیدی که از ازدواج داشتم این بود لباس عروس بپوشمو پیش اطرافیانو دوستا پز بدم که شوهر کردم اصلا به خیلی چیزای دیگه اش فک نکردم 

الان که وارد زندگی شدم فهمیدم چقد سخته متاهلی آدم باید یه خانواده دیگه رو از خودش راضی نگه داره کاری کنه هم خانواده خودش هم خانواده شوهرش ناراحت نشه مهمونی گرفتنو مهمونی رفتنه مخصوصا خانواده همسر من که پر جمعیته واقعا خیلی سختمه اونم واسه منی که اصلا مهمونی نمیرفتم و حوصله خودمم ندارم اگه هم قبل ازدواج زندگی آزادی دارید و خوش گذرونی با دوستاتون کردید بعد ازدواج به شدت حسرتشو میخورید و... 

کلا این دلایل منو خیلی از ازدواج پشیمون کرده بعضی روزا دوس دارم قید همه چیزو بزنم جدا بشم و به زندگی جدید بسازم حیف که اسم مطلقه تو کشورمدن بد جا افتاده😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بخاطر مهمونی؟ بعد ده سال تموم میشه یا خیلی کمتر میشه

کم نمیشه بخدا درک نکردن از روز اول اومدن مهمونی دستمون تنگه وقتی خیلی تشریفاتی میشه پشت سر غیبت میکنن زندگی کن نیست تشریفاتی نیستی میگن احترام نمیزاره میانه برخورد میکنی میگنن میشماره چند نفریم تعداد میزاره کلا خیلی سختمه من ۱۹ سالمه همش این همه فشار سخته برام 

بد جا افتاده چون امثال شماها خرسیدین و ادامش دادین ... و این تموم نمیشه مگر اینکه هرکسی خودش بخواد ت ...

آخه دید مردم کلا نسبت بهت عوض میشه  نگاهای بد و پچ پچ و اینکه همه میترسن شوهرشونو بدزدی ازشون و...

تو که قبل ازدواج فکر نکردی حالا بشین فکر کن 

مجردا رو نا امید کردی 

از نظر من که ازدواج بهتره ،خانم خونه خودتی ،مادر میشی عشق بچه ،با شوشو بگرد تفریح عشق ،بچه ت بخنده برات وااااااای من متاهلی دووووووس

کم نمیشه بخدا درک نکردن از روز اول اومدن مهمونی دستمون تنگه وقتی خیلی تشریفاتی میشه پشت سر غیبت میکن ...

اشتباهت همینجاست دیگه به حرف دیگران فکر نکن دیگران هیچ وقت از ادم راضی نمیشن واسه خودت یه درس و دانشگاهی کاری چیزی جور کن بدونن بیکار نیستی

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
خواهش میکنم قبل طلاق دیگه درس بشین فکر کن 😁

گلم عاخه دلیلم همش اینا نیست آدم نیاز به آرامش داره صرفا بحثم رو اینه مثلا دوس داری بری یه جایی کلی برنامه ریزی کردی یهو زنگ بزنن مهمون داره میاد کنسله و...

درست میگه دیگه.  با ازدواج خودم‌ن رو بدبخت میکنیم چون یه خانواده ای ک با هیچیشون آشنایی نداریم از ما میخوان برده شون باشیم. تا کی موقع ازدواج جای شوهر با ننه باباش باید ازدواج کنیم؟ برا همین ازدواج سفید محکمتره.  چون خانواده ها توش نقشی ندارن

فک میکنی فقط برا تو سخته؟؟؟؟ الان برا بقیه خیلی اسونه ؟😏 خب همین سخت بودنش کم کم از تو ی ادم قوی و با تجربه میسازه ،زندگی ک همش خوش گذرونی و راحتی نیست ک ،بعدشم حسرت خوش گذرونی با دوست رو میخوری؟ بریز دور بابا این تفکرات مسخره رو ،چ دوستی چ کشکی ،با شوهرت رفییق باش تا زندگی برات راحتتر بشه