2777
2789
عنوان

بنظرتون

204 بازدید | 39 پست

یه تولد ۷۰ نفره با دی جی و تمام تشکیلات چقدر میشه؟؟؟؟غذا هم انواع فینگر فود حالا یا خودم درست کنم یا از بیرون  بگیرم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با دلار چند تومن حساب کردی گلم؟🤔🤔 کم کم ۷ ۸ تومن 

😁😂😂😂😂

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

یا خدااا مگه عروسیه چ خبره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

این فینگر ک میگی خودم یا بیروندخیلییی قیمتا فرق داره ها

یجا فینگر میگیره ۵۰۰ت

یجا میگیره ۲م

البته شکل و انواع فرق میکنه

تعداد هم بالا میخواب برای ۷۰ نفر

کیک و این چیزا هم هست

هزینه دیزاین  اینا رو هم حساب کنی فک کنم ۵،۶ م حداقل با کفیت روبه بالا بشه

یادم تورو فراموش..

عاشق خودت و امضاهاتم😁😁😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
یا خدااا مگه عروسیه چ خبره

گلم خوده دی جی ۱ و نیم دو تومنه 

تزئینات و فلانم هست میوه و شیرینی واسه ۷۰ نفرم میخوای .فینگرفودم که میگی هست 

عزیز تو خرج نیستی؟الان ی سوپر بری ۴ تا چیز برداری ۲۰۰ قیمتشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷