2777
2789

نذار ظهر بخوابه پسر من ۲ سال و ۹ ماهشه صبح ساعت ۱۱ بیدار میشه تا ۱۱ شب ی سره بیداره و اذیت میکنه 😕😕😕😕

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
امروز ساعن ۹ بیدارش کزدم ظهر یک و نیم تا سه و نیم خوابید شب ساعن ۱۰ خابید حالا بیدتر شد

خب شما هم بخوابید ،وقتی ببینه همه جا تاریک میخوابه باز 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زور الکی نزن تا مدرسه نرن درست نمیشه! دختر من سه سال و دوماهشه هنوز تنظیم شده! دکترم چن بار بردمش سه مدل شربت خواب آور تجویز کردن واسش! ولی دریغ از یه درصداثر! انگار آب میخوره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
امروز ساعن ۹ بیدارش کزدم ظهر یک و نیم تا سه و نیم خوابید شب ساعن ۱۰ خابید حالا بیدتر شد

خوب خودتونم بخوابید, ببینه چراغ روشنه پا میشه میاد

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود

عزیزم سرشب حمومش بده شاید بدنش آروم بشه و شب بخوابه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خب عزیزم بعدازظهر بدموقع میخوابه ۲ خوابش کن تا ۳.۳۰بیدارش کن 

بچه های من پیش دبستانی میرن. شیفت ظهر تا ساعت 5

5 میان می خوابن تا 7

ولی بازم سر ساعت 12 خاموشی میزنیم. اونام میخوابن

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
وقتی شما هم برید بخوابید اون بچه بیدار نمیمونه

من انقدر این کارو کردم و جواب نگرفتم خسته شدم . گاهی یکساعت و نیم تو رختخواب میچرخه و وول میخوره اخرم پا میشه میگه چراغا باید روشن باشن

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

کلا ساعت خابش بهم ریختس دخترت.

دختر من۱سالونیمه س.شب ۱۱ونیم میخابه صبح ۸بیدار میشه تا۱۱.بعد۱۱یه خاب قیلوله میره حدودیکساعت یا نیم ساعت.

بعد از ظهرم ساعت۳میخابه تا حدودای ۵.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

یعنی برقاروکه خاموش کنی و خودتوبزنی به خواب بازم نمیخوابه؟ یه بالش بذارروپات وتکونش بده تابخوابه

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
از ساعت ده شب خودتونم ب رخت خواب برید چراغارو خاموش کنید  بزار رو پات بخوابون  چن شب این ...

والا ما شب ها زود خاموشی میزنیم و برای اینکه خودش پا نشه لامپ روشن کنه، فیوز برقو میزنیم میگیم برقا قطع شده! ولی تا خود صبح تو تاریکی شیطونی میکنخ

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
والا ما شب ها زود خاموشی میزنیم و برای اینکه خودش پا نشه لامپ روشن کنه، فیوز برقو میزنیم میگیم برقا ...

ای جوونم😊

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....