2789
اخه مگه میشه ؟؟بی دلیل چیزی بگه که اینطوری شمارو ناراحت کنه؟؟؟

اوهوم😔😔😭😭😭

ی هفتس صد و هشتاد درجه تغییر رفتار داد 

دیروز رفتیم بیرون حرف زدیم هرچی میگم مشکلت چیه میگه هیچی 

بعد قبل از اینکه بهش برسم زنگ زدم میگم کجا وایسادی یبار گفت نفهمیدم بار دوم سرم داد زد گفت نمیشنوی چی میگم و قطع کرد 😭😭😭😭 بعد ک سوار ماشین شدیم زنگ زده دندون پزشکی نیم ساعت دل داده قلوه گرفته با منشیه و گفته و خندیده بعدش هم با طلبکاری بهم میگه چیه قیافتو کردی تو هم،بخاطر تلفنه الان قیافه گرفتی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

امروز بهش پیام دادم میگم مگه نگفتی عروسی بگیریم زود تر بگم ب مامان اینا ؟؟

میگه نه فعلا نگو ی مدت از هم دور باشیم خوبه 😭😭😭😭😭

بهش میگم ینی چی؟؟؟مگه نگفتی عروسی؟؟حالا ک راضی شدم جا زدی ؟؟؟ میخوای راحت بگو ساتین برو 

فقط استیکر اخم فرستاد آف شد 😭😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن یه عذر خواهی نکرد رفتم تو اتاق بچم گریه میکردم بچه رو بغل کرده اومده روبروم نشسته بچه بیچاره با تع ...

شوهرا همینن

شوهر منم همینه جدیدا خیلی پرو شده

هر حرفی بخواد میزنه هر کاری بخواد میکنه 

منم کلی گریه و غصه 

انگار ن انگار

اخرشم موقع رابطه ک میشه ب زور. میاد هی دورو اطرافم تا اشتی کنم

و...

منم دیشب با شوهرم بحثم شد شدید اصلا دوست ندارم برم پیشش دقیقا بچم خوابوندم خودم نشستم رو مبل

من که بدترین دعوارو هم بکنم موقع خواب هیچوقت دوسندارم جدا باشم. وقتایی ک خیلی ناراحتیم جفتمون از هم به پهلو میخابیم من پشتمو بهش میکنم😂بازم باید پیش هم باشیم. یسری حرمتا بنظرم هیجوقت نباید شکسته بشه

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
من که بدترین دعوارو هم بکنم موقع خواب هیچوقت دوسندارم جدا باشم. وقتایی ک خیلی ناراحتیم جفتمون از هم ...

من اون اوایل جارو جدا میکردم ولی فهمیدم اشتباه..دیگه این کارو نکردم

الانم اگه نمیرم دلم نیست منتظرم بخوابه برم

اخه میدونی چیه واس ۱۰ نفر کارگر عدس پلو درست کردم به دستور خودش! بعد یهو از در نیومده با عصبانیت می ...

اخی خب بنده خدا دوست داشته راضی باشن از غذای خانومش. خجالت کشیده غدات اونجوری شده. من اگ بودم میرفتم مینشستم پیشش بیدارش میگردم مظلومانه میگفتم خو من زحمتمو کشیدم از قصد مگه اونجورش کردم. همون وقتی ک رو غذاهای خودمون همیشه گذلشتم برا اینم گذاشتم. تقصیر من چیه. بعد خودش اروم میشه جواب میده

الان بنظرتون من توهمیم یا چیزی هس

بنظر من که چیز مشکوکی نیس ، حالا اونموقع که بایکی دردل کرده شاید ولی چیزایی که بعدش گفتی که جواب نداده و گوشیش اشغال بوده و ...نشونه خیانت نیس !

بعدم اگه چیزی باشه هم تو نباید ایجوری رفتار کنی و خودت لو بدی که بهش مشکوکی باید اونقدر عادی باشی که اونم ندونه دنبالشی و سوتی بده دستت 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
من اون اوایل جارو جدا میکردم ولی فهمیدم اشتباه..دیگه این کارو نکردم الانم اگه نمیرم دلم نیست منتظرم ...

من خیلی کوتاه میام. اونم میاد. من الان دارم منت کشی میکنم مثلا. زندگی دو نفرست. باید ناراحتی ها گفته بشه. باید بگی ک دوسداری پیشش بخابی اما نمیتونی. ما حتی قهرامونم با حرف و بی حرف داره. 

اخی خب بنده خدا دوست داشته راضی باشن از غذای خانومش. خجالت کشیده غدات اونجوری شده. من اگ بودم میرفتم ...

نه من با داد و گریه جواب دادم اتفاقا همینا رو گفتم

حالا غذای من بد نشده ها کلا عاشق دستپخت منه...فک کنم کارگرها کلا عدس پلو زیاد دوس نداشتن غذای خورشتی میخاستن....کم نمک اره بود غذاهام همیشه کم نمکه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
نه من با داد و گریه جواب دادم اتفاقا همینا رو گفتم حالا غذای من بد نشده ها کلا عاشق دستپخت منه...فک ...

اشکال نداره عزیزم. مشخصه همسرت مشعله داره. همینکه بهش فهموندی ناراحت شده کافیه. میتونی الان بری پیشش بخابی و یکم نوازشش کنی. مردا خیلی بچن