2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بدونین کجارفته تابتونین پیداش کنین

تمام راههای خروجی گشتیم.تمام خونه های دوست و آشناها رفتیم.از تمام هتلها و مهمانسراهای ایران توسط اماکن استعلام گرفتیم.مراکز پزشکی،بیمارستان و ...ولی نیست

به نظرم صبر کنید که برگرده.  چون همه راه ها رو رفتید و آخرین راه، همون کمک گرفتن از پلیسه.

تا میاد برگرده یه نفر اینجا بدحال داریم که ممکنه بمیره.شوکه شده

نمی خوام قضاوت کنم ولی با بنده خدا چیکار کردید که دم پیری جمع کرده فرار کرده؟؟ الان هم از نوشته هات ...

ممنون که قضاوت نکردی عزیزجان.این مسن همه رو به ...آورده با زبونش

نمی خوام قضاوت کنم ولی با بنده خدا چیکار کردید که دم پیری جمع کرده فرار کرده؟؟ الان هم از نوشته هات ...

عزیزم تمام دارایی برداشته و رفته.کل پول و سرمایه همه بنامش و تو حسابشه.مریضی خاصی نداره و سالمه.یدونه مسیج داده که میخوام حالتون بگیرم بعد شما از چی حرف میزنید.

ممنون از کمکت عزیزجان.خوب چیزی گفتی

قربانت ⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کلانتری نه.آبروریزی میشه.میخوام خودم پیداش کنم

زیر سن قانونی رو بعد ۲۴ ساعت پیگیر میشه پلیس بالای سن قانونی خیر مگر که خطر دزدیده شدن باشه

به تنهایی که باید فقط بری منزل کسانی که ممکنه رفته باشه 

غیر از این چکاری ممکنه؟؟

پرینت رو فقط به صاحب خط میدن مگر با حکم قضایی به غیر 

منم میگم همون دوست صمیمی همراهشون بره و پرینت خط خودش رو بگیره و بهشون بده . قطعا به دوست صمیمیش خبر داده که کجاست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم میگم همون دوست صمیمی همراهشون بره و پرینت خط خودش رو بگیره و بهشون بده . قطعا به دوست صمیمیش خبر ...

انشالله و در ضمن معمولا این سری کارها برای جلب توجه هست بیخیال بشید خودش سرکله اش پیدا میشه ادم به این سن بیگدار به آب نمیزنه 

انشالله و در ضمن معمولا این سری کارها برای جلب توجه هست بیخیال بشید خودش سرکله اش پیدا میشه ادم به ا ...

دقیقا فقط سعی در آزار دارن

عزیزم تمام دارایی برداشته و رفته.کل پول و سرمایه همه بنامش و تو حسابشه.مریضی خاصی نداره و سالمه.یدون ...

عزیزم من که تو زندگی شما نیستم ولی وقتی سن میره بالا بهونه گیر می شن بچه می شن و توجه می خوان

تنها کار سکوت کردنه از رو تجربه می گم چاره ای نیست