2789
عنوان

عزت نفس

378 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز

ازتون میخوام تو این پست به هم دیگه اطلاعات مفید بدیم و حال همو خوب کنیم

من تا یاد دارم از بچگی همیشه خانواپم ازم ایذاد گرفتن...مادرم فکر میکرد اگه هی جلومو بگیره کار درستیه...تو همه چی سرکوب شدم

تا اینکه ازدواج کردم فهمیدم چقدرررر عقبممم..چقدررر نا بلدم...چقدر خورد شدم چقدر تحقیر شدم برا خاطر اخلاقایی که به نادرست الگو گرفتم..چه خطاها و اشتباهاتی کردم که جای زخم همشون تو دلمه...و همیشگیه

مدتیه دارم با خودم کار میکنم...الان فهمیدم عزت نفس اکثر ادما پایبنه...نمیتونیم بیشتر اوقات تصمیم درست بگیریم...جایی هم اموزش ندادن بهمون...الانم اکثرا پولیه اموزش ها

خدارو هم شاکرم که تا الان همراهم بوده با همه اشتباهاتم

ازتون میخوام تو این پست کتابی مطلبی رو میدونید بگید برای اینکه همه استفاده کنیم

چون خیلیا هستیم که عزت نفس و اعتماد بنفس پایین داریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ینی چی  من ندارم هر کاریم کردم نتونستم عزت نفس پیدا کنم

چون راهمونو اشتباه میریم...تا خودمون نتونیم عزت نفس پیدا کنیک تو هیچ کاری نمیتونیم پیشرفت کنیم..همه ادمایی که موفق هستن عزت نفس بالایی دارن...عزت نفس یعنی چقدر خودتو دوست داری..چقدر رو خودت برچسب خوب بودن میزنی؟؟چقدر قدرت داری تو روابطت برای خودت احترام قائل بشی...چقدر قدرت داری که نزاری کسی به حریمت تجاوز نکنه

بخاطر همین چیزها ده سال از زندگیم سوخت و همه ش سعی داشتم ببینم و یاد بگیرم و جبران کنم و اسیبها رو ر ...

من یادمه تو دوران راهنمایی یه خطایی با دوستام ازمون سر زد...هر کسی از فامیل اومد براش تعریف کرد...من هیچ وقت یاد نکرفتم با خواهرم درد و دل کنم..هیچ وقت نتونستم با مادرم درست حرف بزنم...

من یادمه تو دوران راهنمایی یه خطایی با دوستام ازمون سر زد...هر کسی از فامیل اومد براش تعریف کرد...من ...

آره بابا مامان منم همین بود هست خواهر بود

باهاش قطع رابطه میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خب چه راهی وجود داره برای رفع این اتفاقات؟؟؟

مثل من باش فقط مخفی کاری کن

درد دلتو به کسی نگو

عادت میکنی وقتی میبینی مخفی کاری کردی کسی نمیدونه خراب کاری کنه ،کلی ذوق میکنی حس خیلی خوبیه

مثل من باش فقط مخفی کاری کن درد دلتو به کسی نگو عادت میکنی وقتی میبینی مخفی کاری کردی کسی نمیدونه ...

خب همین مخفی کاریا کلی روحیمو خراب کرده...درسته اون لحظه لذت داشته...ولی خیلی اوقاتم خیلی چیزا خراب شدن

خب همین مخفی کاریا کلی روحیمو خراب کرده...درسته اون لحظه لذت داشته...ولی خیلی اوقاتم خیلی چیزا خراب ...

درسته عزیزم

منم خیلی بابت مخ فی کاری ر نج کشیدم

ببین نمیدونم چقدر با من شباهت داری ،مادر من یه ادم بسیاااار آبرو ریز و خبر ببریه،از دستش زندگی ندارم هر چی بشه میره این ور اونور جار میزنه

دیگه خیلی وقته بهش چیزی نیمگم خودشم سالهاست اینو میدونه

ولی گاهی از دهانم در میره مورد میگم واقعا اذیت میشم

من خییییییییلی سعی کردم با مادر راه بیام باهاش خوب باشم ولی خودش نمیخواد دوستم داشته باشم 

منم مثل خودش شدم و از بابت رویه ام راضیم.

درسته عزیزم منم خیلی بابت مخ فی کاری ر نج کشیدم ببین نمیدونم چقدر با من شباهت داری ،مادر من یه ادم ...

من مادرم خیلی ساده اس...اصلااا سیاست ندارهههه...زن بابا داشته و اخلاقای خوبی از زن باباش یاد نگزفته...همش هی از من ایراد میگیره...حتی الان که ازدواج کردم با چیزایی که به اشتباه یاد گرفتم زندگیم رو هواس...بله من قبلا همه چیمو پنهون میکردم..همیشه میگفت نرو بیرون با فلان دوستت نرو...خونه فلان فامیل نرووو...خب هی جلو گیری کرد منم هی یواشکی میرفتم این ور و اونور...حتی خونه خاله هامم یواشکی میرفتم...خب ایما باعث شد خیلییی دور بشم ازشون...و این موضوع ازارم میده...اصلا همو نمیفهمیم...کارم به جدایی کشیده...الان از وضعیتم راضی نیستم...

من مادرم خیلی ساده اس...اصلااا سیاست ندارهههه...زن بابا داشته و اخلاقای خوبی از زن باباش یاد نگزفته. ...

عزیزم کارت به جدایی از کی کشیده از مادرت یا خدای نکرده همسرت؟

الان مشکل ات اینه که نبود ماردی دلسوز بر دلت سنگینی میکنه یا اینکه سعی دار ازش دور بشی؟