2777
2789
عنوان

اونایی که توی اقدامن و کمتر از یه هفته ب پری مونده😉بیایید 🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 268179 بازدید | 35848 پست

بچه ها من‌۱۳ باید آمپول بزنمو برم‌سنو که میشه شنبه یه هفتس یه روز در میان اقدام کردیم شنبم اقدام‌دارم ولی ۱۴ دهم نداشته باشم عیب نداره؟حالا دکترم‌میگه ۱۴ به بعد مهم یعنی ۱۵ چون آمپول ۱۴ زدی روز بعد آزاد میشه

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
پس ميگين اين نوعش مشكل داره هم زمان ساده براتون مثبت شد اين منفى؟چون ساده كه گرفتم ٣ روز پيش و ٤ روز ...

نمیدونم مشکل داره یا نه ولی من مدیکور ساده ها زدم مثبت شد ولی اینا نه

رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من موندم، ما اینهمه تلاش میکنیم برا نی نی، بعد بقیه یهویی حامله میشن بعدشم میگن خودمون نفهمیدیم ...

چون اونا استرس ندارن این استرس لعنتی همه چیو خراب میکنه 

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را

وای من لکه هام زیاد شد 😢😢 نکنه پری بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به من گف جمعه نزدیکی کن 

خدا کنه تا فردا قطع بشه 😕😕 اونسری بعدعکس رنگی لکه بینی تا شب قطع شد خدا کنه اینم قطع بشه دیگ نیاد😔😔 این همه پول خرج میکنیم اخرش هم نتیجه نمیده😒😒

خدایا ممنون ازت ک منو ب آرزوم رسوندی شکرت😍❤مواظب نی نی تو دلم باش❤❤❤😍😍

بچه هایی ک خیلی وقته منتظرین من یک سال کامل اقدام بودم.خیلی سخت و طولانی بود.تواین ی سال از خودم مطمئن شدم ک سالمم.اما شوهرم ازمایش نداد.تا اینک رفتم دکتر براش ازمایش اسپرم نوشت.اما نبردمش گفتم این ماه روش اومدم از اول سیکلم سیاهدونه و عسل خوردم فلفل سیاهم ناشتا قورت میدادم ناشتا و قبل شامم یدونه قرص گیاهی ویتاگنوسم میخوردم ک از داروخونه خریدم سه ورق ده تومن.شنیدع بودم ک هورمونا و پریود رو تنظیم میکنه گفته بودن هرکی اگه شوهرش سالم باشه با این قرص حتما بادار میشه منم گفتم تیری در تاریکی خریدم اینا رو تا 17 سیکلم خوردم.واسه شوهرمم کنجد اسیاب کردم با عسل هرروز صبونه میخورد.من قبلا عسل و سیاه دونه خورده بودم اما همه رو باهم ن.ک خداروشکر سیکلم 29 روزه بود گذشت من 32 سیکلم بی بی چک زدم دوتا خط پر رنگ افتاد ازمایش بتامم شد 484 ینی شوهرمم سالم بوده خداروشکر با این گرمیجات و قرص تنظیم هورمون حل شد مشکلم.

وای من لکه هام زیاد شد 😢😢 نکنه پری بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به من گف جمعه نزدیکی کن  خدا کنه ...

سلام ندا جون.نگران نباش لکه بینی بعد iui طبیعیه.قطع میشه عزیزم.استراحت کن فعالیت نداشته باش

❤خدا بزرگه😊❤