2777
2789
عنوان

طلا ملا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست
آخه زمین و طلا و اینا ب چ درد میخوره وقتی هی آواره بشم با یه بچه تو خیابونا یا هی منت فامیل شوهرو بک ...

خب باشه هرطور خودت صلاح میدونی.

ولی هیچوقت تنهایی با بچه با ماشینت نرو بیرون...

ی نفرو با خودت ببر. دوستی، دخترخاله‌ای، خواهری...

انشاالله ک موفق باشی ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدايا يه پدر شوهر بيشعور كثافت ميخواستم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
داره. محل کارش دوره نمیده ب من. اگرم بده انقدر استرس میده بهم ک آخرشم پشیمون شم.

بهر حال طلاها تو نفروش مگه تو وظیفه داری هر جا کم آورد بیای وسط اونم هیچی به هیچی؟اگه واسه خرید چیزی فروختی طلاهاتو  باید سهمت در نظر گرفته بشه.

مگه طلای شما و طلای شوهرتون داره؟و بعد اینکه فروختین و ماشین خریدین شوهرتون عصبی نمیشه؟میذاره استفاد ...

نه دیگه طلا تو دست من بوده تا الان نگهبان نبودم ک. پس از حالا ب بعدم صاحبش خودمم☺☺☺☺

نه دیگه طلا تو دست من بوده تا الان نگهبان نبودم ک. پس از حالا ب بعدم صاحبش خودمم☺☺☺☺

حالا اگه بفروشی یه ماشین میشه!حداقل ۵۰ تومن باید برا پراید بزاری کنار🙁

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
من فکر کردم پدر شوهر بیشعور ت چکار کرده ،نگو کادو داده 

آخه هی تو فامیل پز طلاهای منو میده که عاااااره براش النگو خریییدمممممم . منم خودمو تو گرسنگی نگه داشتم که برا اون النگوهام بشن افتخار. 🙄🙄🙄

صفر نمیخرم. صفر بخرم هی جونم میادبالا که یه وقت نخوره جایی🤣🤣

پس خیلی مدل پایین هم نخر ک خرج ات میندازه . 

اگه داری صفر بخر . با ماشین شوهرت یکم کار کن راه بیفتی بعد بشین پاش

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
مگه طلای شما و طلای شوهرتون داره؟و بعد اینکه فروختین و ماشین خریدین شوهرتون عصبی نمیشه؟میذاره استفاد ...

بله قضیه من و تویی نباید تو زندگی زن و شوهر باشه به شرطی که هر دو طرف رعایت کنن که متاسفانه این خانم می گه طلاشو فروخته بدون این که یک قرونش بهش برسه.به نظرم نباید هالو بازی درآورد وقتی یکی دیگه زبل بازی درمیاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز