2777
2789
عنوان

خواستگار تکنسین اتاق عمل!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6467 بازدید | 29 پست
اطلاعی دارین از این شغل؟  میتونه دانشگاه تدریس کنه؟؟؟؟

عزیزم من خودم دانشجو همین رشته ام ...درصورتی که دکترارشته های مربوطوبگیرن بله حتی می تونن تدریسم داشته باشن ...

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زبان انگلیسی خوندم 23سالمه و امسال میخوام کنکور بدم دوباره برای پرستاری آزاد 

چرا پرستاری...اگه لیسانس زبان داشته باشی فوق پرستاری به دردت نمیخوره ها.....تمام چیزهای مفید را فرد در لیسانس یاد میگیره .....به نظر من همون زبان را بده...برو بازم بپرس چون فکر نکنم فوق پرستاری و لیسانس اینقدر نارمرتبط به درد بخوره

چرا پرستاری...اگه لیسانس زبان داشته باشی فوق پرستاری به دردت نمیخوره ها.....تمام چیزهای مفید را فرد ...

منظورم کارشناسی پرستاریه نه ارشد ینی دوباره میخوام کنکور کارشناسی بدم

عزیزم من خودم دانشجو همین رشته ام ...درصورتی که دکترارشته های مربوطوبگیرن بله حتی می تونن تدریسم داش ...

شما اتاق عمل خوندی؟؟؟

راضی هستی؟؟

منم همینو بول شدم

کارت چقد سخته؟؟

دردم از یار است و درمان نیز هم 
شما اتاق عمل خوندی؟؟؟ راضی هستی؟؟ منم همینو بول شدم کارت چقد سخته؟؟

عزیزم شغل راحتیه و پردرآمد

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
جدی میگی؟؟ من اتاق عمل دولتی گرگان و پرستاری ازاد تهران قبول شدم نظر شما چیه؟؟

بستگی به پولت داره به شهرت داره ..ولی من به شخصه رشته خودمو بیشتر دوس دارم و راحت تره

بستگی به پولت داره به شهرت داره ..ولی من به شخصه رشته خودمو بیشتر دوس دارم و راحت تره

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

با فامیلمون صبحت کردم قراره فردا برم بیمارستان تا ببینیم چی میشه

دردم از یار است و درمان نیز هم 
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی با فامیلمون صبحت کردم قراره فردا برم بیمارستان تا ببینیم چی میشه

موفق باشی عزیزم 

شما اتاق عمل خوندی؟؟؟راضی هستی؟؟منم همینو بول شدمکارت چقد سخته؟؟

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از تاپیکت گذشته فقط خواستم بدونم شما از رشته ی اتاق عمل راضی این؟الان درامدش چقدره؟اگه میشه راجبش بهم اطلاعات بدین

2790
2778
2791
2779
2792