2777
2789
عنوان

عفونت 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 80 پست

میگم حالا چند روز عسل بزنیم داخل برا عفونت؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بااپلیکاتور چطور پماد و میزنی اینم بزن موقع خواب که نیاد بیرون یه پد یادستمالم بزار شرتت کثیف نشه

بعد ببخشید اون تو نمیچسبه بهم؟ فرداش میشه راه رفت ؟ هاهاههااها

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خوب بگو چیکار کردی که میگی درمان کردی

هیچی اول کرم داد با اپلیکاتور

بعدم گفت خوب نشده شیاف داد ک با اپلیکاتور بزنم داخل

ک الان پریود شدم علاعمش رو ندیدم

ولی انشالله خوب شدم دیگه

خودم فکر میکردم خوب شدم علایمش خیلی کم شده بود

ولی دکتر گفت هنوز هست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
در موردش شنیدم خیلی ولی بوشو چکار کنم

یدوش بگیری بویی نمیده خیلی خوبه خودمم دود میکنم یه دامن بپوش اون بزار تو اسفند دودکندود ک کرد نگهدارزیر دامنت

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
هیچی اول کرم داد با اپلیکاتور بعدم گفت خوب نشده شیاف داد ک با اپلیکاتور بزنم داخل ک الان پریود شدم ...

من سیاه دونه عسل خوردم اصلا عفونت نمیگیرم

ی سوال دیگه

عنبر نشان دود کنیم بدون لباس بایستیم بالا سر دود ها؟چو بعد دوده چطوری می‌ره اون تو؟ اونجا ک راه هوا ندارن😅

دکتر گفت کمه ی دوره دارو خوردم الان نمیدونم خوب شد یا ن . طب اسلامی چطوری 

مثلا الان به من که باردارم  و عفونتم کمه گفته برای عفونت اذخر ، که ی داروی ترکیبی خودشونه با خرفه و تباشیر بجوشونم و سه روز  نیم ساعت توش بشینم .

اطرافتون حتما از مراکز طب اسلامی هست بهشون مراجعه کن . از مراجعینشون میتونی سوال و تحقیق کنی . من که تا حالا از درمان هاشون نتیجه گرفتم . اگه هم جایی رو نمیشناسی برو تو تاپیک من صفحه دو ی لیست از نمایندگی های معتبر اونجا هست.

هیچی اول کرم داد با اپلیکاتور بعدم گفت خوب نشده شیاف داد ک با اپلیکاتور بزنم داخل ک الان پریود شدم ...

منم خیلی وقته عفونت دارم اصلا یادم نمیاد از کی هرچی دارومصرف کردم دکتر رفتم هر چی استفاده کردم بیفایده بود دیگه خسته شدم😔😔😔

ی سوال دیگه عنبر نشان دود کنیم بدون لباس بایستیم بالا سر دود ها؟چو بعد دوده چطوری می‌ره اون تو؟ اون ...

نه باید دامن بپوشی نگه داری زیر دامنت

من سیاه دونه عسل خوردم اصلا عفونت نمیگیرم

منم دارم میخورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز