2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 27 پست
الان ک جنسیت بچه شکل گرفته اما باید قبل بارداری رحمتو گرم میکردی چیزای گرم میخوردی و شوهرتو تقویت می ...

همه ی این کارارو کردم

اما میگم چون همه ی اینکارارو کردم و فکر میکنم قطعا جواب میگیرم

اگه جواب نگیرم اصن داغون میشم انگار

من وقتی باردار شدم ی سره تو گوشم میخوندن ک بچه باید پسر باشه ‌...با اینکه از قبل اصلا برام جنسیتش مط ...

وااااای دقیقا منم همینم

من قلبن دختر دوست داشتم

چون اینده ی همه ی ماها با دختر بهتر از پسره دختر همیشه همدم خانواده هست اما پسر زن بگیره میره سراغ زندگی خودش

من همه ی اینارو میدونم

منم فقط واسه حرف مردم

حتی خوااااهرااام

میگن اگه بچت پسر نشه دگ عالمو ادم بهمون تیکه میندازنو این میکننو اون میکننو

چون من دو تا خواهر دارم برادر ندارم خواهرامم دختر اوردن

اصن انگار همه رو من حساب باز کردن و به من امید دارن که بچه من پسر شه

از بسم این فکر رو به من القا کردن

منم فقط دارم به پسر فکر میکنم

امروز بهو به این فکر افتادم اگه بچه دختر شه من باید چی جوری اروم بگیرم

چرا اصلا همچین فکرایی اومده تو ذهنم که جنسیت انقدر برام مهم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مگه نمیدونم سلامتی مهم تر از چیزه

خودم همش دعا میکنم اول سالم باشه

جز این هیچی نمیخوام

ولی هرکسی گرایش به جنسیت خاصی داره

هرکسی دوست داره نداشته هاشو داشته باشه

اصلا درک نمیکنم کسایی رو که میان میگن فقط سالم باشه تو چرا به جنسیت فکر میکنی

این یه چیز طبیعیه به نظرم

وااااای دقیقا منم همینم من قلبن دختر دوست داشتم چون اینده ی همه ی ماها با دختر بهتر از پسره دختر ه ...

اره منم امسال همه فامیل زایمان کردن و همه تازه عروسا بچشون پسر شد ...فقط من ی دوقلودحتر اوردمو خواهرم ی دختر ...همه هی میگفتن وااای زوره ۳ تا دختر با هم اوردین ما هم هی گفتیم برامون فرقی نداره ...

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

سلام عزیزم خوبی؟

تاپیکت رو قفل کردی اومدم اینجا صحبت کنم باهات

کاملاً درکت می کنم

گاهی حرف اطرافیان خیلی ناراحت کننده هست و تاثیر گذار!

ولی در آخر ما همه میدونیم که خدا از همه اطرافیان حتی پدر و مادر نسبت به بنده هاش دلسوز تر و مهربان تر هست و همیشه بهترین هارو برای بنده هاش میخواهد

با فرق اینکه خدا از اطرافیان دانا تر عالم تر و آگاه تر به آینده ما هست و مصلحت مارو بیشتر و بهتر میدونه فقط اومدم بهت آرامش بدم و بگم که با دلی قرص محکم در برابر حرف دیگران بایست و هرکس هرچیزی گفت بگو این انتخاب خدا بوده برای من و من بیشتر از هر چیزی دوستش دارم چون به خدا اعتماد دارم💜

امیدوارم که نی نی تو سالم و با دل خوش به دنیا بیاری عزیزم🌹

التماس دعا

در حدیث دیگری از امام صادق (ع) نیز آمده که فردی از یاران امام جعفر صادق (ع) دختردار شد، حضرت نزد او رفت، دید خشمگین است، فرمود: اگر خداوند به تو وحی کند که آیا می خواهی چیزی را من برای تو انتخاب کنم یا تو برای خودت انتخاب می کنی؟ چه پاسخ می دهی؟ آن مرد گفت: به خدا عرض می کنم: آنچه را تو برایم بپسندی و انتخاب کنی، می پسندم.
امام صادق (ع) فرمود: اکنون خداوند فرزند دختر را برای تو انتخاب کرده است.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

البَنونَ نَعیمٌ والبَناتُ حَسَناتٌ، واللّه‏ُ یَسألُ عَنِ النَّعیمِ ویُثیبُ علَى الحَسَناتِ .

پسران نعمت اند و دختران حسنه، و خداوند از نعمت‏ها بازخواست مى‏ کند و براى حسنات پاداش مى‏ دهد.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

در ضمن شما تازه نی نی اولته انشاءالله بعدی پسر میشه نشد سومی 

این طبیعیه که آدمها هم دختر دوست داشته باشن هم پسر  قدیمها پنج یا شش یا...فرزندآوری میکردند ومعمولاً از هر دو جنس داشتند ولی حالا به یک یا دو فرزند اکتفاء میکنند و توقع جنس باب میلشان را دارند!

خود من حداقل به 4تا فکر میکنم😀

موفق باشی عزیزم😍😍😍

در ضمن شما تازه نی نی اولته انشاءالله بعدی پسر میشه نشد سومی  این طبیعیه که آدمها هم دختر دوست ...

مرسی عزیزم بابت دلداریت

اکه اطرافیان انقدر منو به سمت پسر نمیبردن شاید منم هیچ جنسیتی برام‌مهم نبود

از بس از قبل گفتن بچه تو پسره و اگه پسر نشه جلوی اینو اون کسرمونه همه فکر میکنن دختر زاییم و خیلی چیزای دگ منم تمام تلاشمو کردم تا بچه پسر شه

چیزایی که حتی فکرشم نمیکنید خریدیمو خوردیم که بچه پسر شه چه سختیا که تو این مسیر نکشیدیم

فقط برای خوشحالیه خانوادم

که مبادا بچه منم دختر شه و اینا خجالت بکشن پیش بقیه

الان که دختر شده نمیدونم از خدا دلم بگیره از بقیه دلم بگیره که پرم کردن یا از خودم

ولی دگ چیزیه که شده

امیدوارم خیلی زود این ناراحتیم از بین بره

الان مثل کسی ام که انگار پسر داشتم و دگ ندارمش

مرسی عزیزم بابت دلداریت اکه اطرافیان انقدر منو به سمت پسر نمیبردن شاید منم هیچ جنسیتی برام‌مهم نبود ...

الهی عزیزم میفهممت همین که فقط یاد خدا باشی و به مصلحتش فکر کنی به آرامش میرسی گلم 

و سعی کن بیشتر با اونا صحبت کنی که نه شما ضامن آبروی اونهایی و نه آبرو به این چیزهاست هرچند فکر کنم بی فایده باشه..

و مهم آرامش خودت هست فقط 

و آرامش اون کوچولوت مطمئن باش وقتی اومد از صدتا پسر عزیزتر میشه تجربه شو دارم که میگم😉

وای دقیقا منم خودم برادر نداشتم حامله شدم همه منتظر پسر بودن میگفتن پسره دیگه خودمم خو گرفته بودم به ...

من بچه اولم دختره دومیو همه میگفتن پسر حتی دخترم اسمشو خم انتخاب کرده رفتم سونو غربالگری گفتن دختر انگار دنیا روسرم خراب شد الان یه هفتس که کارم شده گریه و افسرده شدم و احساس میکنم بی حس ترین ادم دنیام 

من بچه اولم دختره دومیو همه میگفتن پسر حتی دخترم اسمشو خم انتخاب کرده رفتم سونو غربالگری گفتن دختر ا ...

انشالله تنش سالم باشه..سخته چون همش فکر میکردی پسره الان برعکس شده ولی مطمعن باش اینقد دوسش خواهی داشت که حد نداره بعدم دوتا خواهر خیلی خوبههه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید