یه بار با آبلیمو و آب بذار ۵ دقیقه یه قول بزنه بعد خالی کن بعد پیاز خورد کن روغن بریز پیازو تفت بده بهش زرد چوبه بزن بعد مرغو بنداز قشنگ تفت بده بذار جفت طرفش خوب سرخ بشه بعد ادویشو بزن بعد رب بزن بذار با رب هم سرخ بشه یکم بعد فلفل دلمه بریز من زعفرون هم میزنم خوب میشه بعد آب بریز بذاره بپزه عااالی میشه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
با چاقوی باریک رون مرغو از دو طرف از دو سه جا سوراخ کن تا نوک چاقو بخوره ب استخون مرغ.یه چند دقیقه بزار قل یخوره بعد.ابشو بریز دور بعد مطابق میلت بپزش😉
باید ران و سینه مرغ راکامل جداکنی ازهم بعد گردنشو جداکنی کامل بشوری توی قسمت ران مرغ جیگر مرغ مخفیه باید اونارو کاملا دربیاری اصلا جگر مرغ نباید بمونه توش