استارتر هر چی گفتی درست بود،اونهایی که می پذیرن هنوز به درک نرسیدن که میخوان باهاشون اینجوری رفتار بشه،من زمان ازدواجم مقدار خفیفی ازین خلقیات و باورها رو داشتم متاسفانه،برام زود بود
دقیقا عجیب ترین دسته ی خانما برای من همین دسته ان. میگن زن بشینه توی خونه وتنها وظیفش رسیدگی به شوه ...
دقیقا،اینم همینو میگفت،همش میگفت زن نیازی نیست کار کنه بشینه شوهرداری کنه و مرد حق داره واسه همه چیش تصمیم بگیره منکه عاشق این غیرت شوهرمم😐 هی هم میگفت،مشخص بود از موضوع مورد بحث کفری شده
دقیقا عجیب ترین دسته ی خانما برای من همین دسته ان. میگن زن بشینه توی خونه وتنها وظیفش رسیدگی به شوه ...
من وقتی بچه هام ب دنیا اومدن همیشه ی تایمی میدادمشون دست مادرم یا مادر شوهرم و خودم میرفتم بیرون ی چرخی میزدم تا چند دقیقه ارامش داشته باشم ...یکی اشناها ک زنش فقط ب فکر بزرگ کردن بچشه و هیچ حقی بهش نمیده ک بره بیرون رفت ی جایی گفت وااای پسته جقد بیخیاله اصلا تو قید بچه نیست خدا ب بچه هاش رحم کنه ....وقتی شوهرم فهمیدناراحت شد بهش گفت ک مگه هر زنی بچه میاره دیگه باید بمیره ؟؟این چ حرفیه ...زن منم نیاز داره بره بیرون ....و واقعا برا اون شخص متاسف شدم ک بچشو سعی میکنه با توسری زدن ب مادرش بزرگ کنه ..من دوتا دختر دارم ولی هیچوقت بهشون یاد نمیدم ک وظیفتونه بچه بززگ کنین یا وظیفتونه شوهر کنین ...
برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه
نه عقايد مسواكى اصطلاحه جديده😏😏😏 امشب سرشب رونمايي شد تو يه تاپيك بعدم خودشون زدن تاپيك رو بخاط ...
ببين دقيقا ميدونم كيارو ميگي، اوايل نميدونستم چي به چيه فكر ميكردم ميشه ازادنه نظر داد ٢ ٣ نفرشون ريختن سرم يعني ازون به بعد وقتي ميبينم تو يه تاپيكن فقط فرار ميكنم كه حتي كامنتشونو نبينم چه برسه به اينكه همكلام شم
كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
جالب بود متنت. من برم ادامه خواب. دخترای خوبی باشین دعوا نکنین😆😆😆
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست