2777
2789
عنوان

یکی🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست
واااای  فراااااار کنید بچه ها  استارتر آقاست

اقا چیه ...من خانومم تو اقدام بارداری ... یه زن هس حس میکنم  میخاد بهم تجاوز کنه منتظر فرصته رفتارش اینطوره به نظورتون من توهمی شدم یا حسش هس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم فقط همینو دترم

اها باشه گلم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اقا چیه ...من خانومم تو اقدام بارداری ... یه زن هس حس میکنم  میخاد بهم تجاوز کنه منتظر فرصته رف ...

😕زن ميخواد بهت تجاوز كنه!؟؟؟

خوو لعنتي خوودت مشكوكي بعد ميخواستي مارو ببري خصوصي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😕زن ميخواد بهت تجاوز كنه!؟؟؟ خوو لعنتي خوودت مشكوكي بعد ميخواستي مارو ببري خصوصي

نه مشکوک نیستم زنه خیلی شوخی جنسی میکنه باهام میخاستم بپرسم  جنبه ام ببرم بالا یا توهمی شدم ؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چه ربطي داره ممكنه 

واقعا؟؟؟؟ کسی که شوهر داره عجیبه خب

نه مشکوک نیستم زنه خیلی شوخی جنسی میکنه باهام میخاستم بپرسم  جنبه ام ببرم بالا یا توهمی شدم ؟؟

قطع رابطه كن باهاش😑

قطع رابطه كن باهاش😑

نمیشه از چندین طرف فایلیم ..پسراش بهم میگن خاله ... ولی اونا شهرستان دیکع هستن خیلی کم میبینمیموشن ولی وقتی میبنمش اینجوری میکنه

سوهر داشتن دليل بر خوب بودن نيست 

اها ..راست میگین

اقا چیه ...من خانومم تو اقدام بارداری ... یه زن هس حس میکنم  میخاد بهم تجاوز کنه منتظر فرصته رف ...

مگه می تونه ؟ آخه چجوری 🙄🙄😓😓🤕🤕🤕🤕

من برم تو افق

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮