2777
2789
عنوان

شیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 51 پست
خودم برم بهش بگم قسم بدم بگم بیخیال شو؟یاتهدید کنم که برم پیش زنش؟

ن به هیچ وجه خودت باهاش هم کلام نشو،،ممکن عکسی چیزی بگیره و قضیه رو بر عکس نشون بده،،به مادرت بگو مادرا راه زیاد دارن ی راهی برات پیدا میکنه..

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

آبروشو ببر  هرجا دیدیش داد بیداد کن مردم جمع میشن دیگه جرات نکنه بیاد .تا مزاحم شد دادبزن بگو مرتیکه مگه ناموس نداری .از این حرفها.فکر کنم بترسه دیگه مزاحم نشه شاید چون شما ساکتی چیزی بهش نمیگی مرتیکه اسباب خیالش شده .خدانکرده فکر کرده ازش خوشت اومده .بی آبروش کن دیگه مزاحم نمیشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آبروشو ببر  هرجا دیدیش داد بیداد کن مردم جمع میشن دیگه جرات نکنه بیاد .تا مزاحم شد دادبزن بگو م ...

انقدمظلومم باورت نمیشه روم نمیشه موقع دعوا باشوهرمم دادبزنم اصلا صدام درنمیاد😔😔😔

انقدمظلومم باورت نمیشه روم نمیشه موقع دعوا باشوهرمم دادبزنم اصلا صدام درنمیاد😔😔😔

خوب همونه طرف پررو شده. دیده شما عکس العمل نداری هی پاشو جلوتر گذاشته.باید با قاطعیت پاشو ببری.بی آبروش کنی پاشو میکشه کنار .لازم نیست به کسی بگی .چندبار آبروشو ببر اگه باز مزاحم شد ،دیگه مجبوری به شوهرت بگی.

اسی جون،،،من نمیخواستم مسخرت کنم،،،،فقط میخواستم یکم فضای خنده تو تاپیکت باشه،،،،اگه ناراحتت کردم حلالم کن😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔