یک ماه ونیمه که دماغمو عمل کردم امروزبادوستم که یکسال ویک ماهه پیش دکتر من عمل کرده چت کردم دیدم دماغش بعدازگذشت زمان دماغش افتاده شوه و قوز دراورده حالاخیلی ترسیدم نکنه مال منم داغون بشه چکارکنم؟ اخه الان ازشکلش راضی ام هنورمنتظرم بهتر بشه ولی مال اون خیلی بدترشده
برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونایی که پروتز یا تیله میزارن هیچ اتفاقی نمی افته برای بینیشون
ولی اونایی که غضروف خودشونه میفته بعد مدتی
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
نه عزیزم همینه پروتز یا تیله کاملا سفت و محکمه و تحت هیچ شرایطی از جاش تکون نمیخوره
ولی غضروف از اسمش معلومه چه جنس و بافتی داره نیاز به توضیح نیست
اونم غضروفی که برداشته بشه ترمیم بشه کوچیک تر بشه دوباره سرجاش قرار داده بشه
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره