2777
2789
بپرس عزیزم

من ۵ شنبه مهمون دترم،میخوام ژله درست کنم که توش میوه هست،با کرم کارامل.از امروز درست کنم،تو ظرفاش بمونه تا ۵ شنبه که از ظرف در بیارم خراب میشه؟

حتما باید فردا شب درست کنم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مهسا21سالمه پنج ماهه عروسی  کردم  بجز نامزدی الانم سه ماهه نی نی دارم پدرمو دراورده ازحالا 😑😑

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
من ۵ شنبه مهمون دترم،میخوام ژله درست کنم که توش میوه هست،با کرم کارامل.از امروز درست کنم،تو ظرفاش بم ...

فردا درست کنین بهتره ژله رو چون ژله زیاد بمونه سفت و بی مزه میشه

منم الیم ۲۳ سالمه ۱۰ساله ازدواج کردم یه پسر۵ساله دارم

وای 13ساالت بود ازدواج کردی؟؟ جووونم مامان کوچولو

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
اتفاقا همه بهم میگن مامان کوچولو 

خخخ ایشالله همیشه سلامت باشی

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩