talllla مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 عنوان اولین گل من🌹🌼🌼🌼🌼🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 19 پست این اولی بار ک گل طبیعی نگهداری میکنمخیلی حس خوبیه خیلی هم دوسش دارمبرای غید گلش بزرگ شد.اما الن دوباره غنچه زده 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/02/03 | 15:33 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 آره حس قشنگیه این چه گلیه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 آخی گل چیه؟ندیدم تاحالا اسمشنمی دونم اینه تو عکس دوم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
چغول عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2246 این چه گلیه شمدونی خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 شمدونی زیباست 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
چغول عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2246 زیباست گلدونش عوض کردم خشک شده بود اما دوباره زند شد و غنچه کرد😍😘 خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده