سلام
امیدوارم لحظه لحظه های زندگیتون شاد و دوس داشتنی باشه.
و این تاپیک بتونه لبخندرو هر چند کوتاه، به روی لباتون بنشونه
بیاین به همسرمون پیامک بزنیم
البته...البته...قراره ابراز عشق و علاقه هامون بی انتظار باشه.یعنی چی؟؟یعنی اینکه شما اگر جواب هم نگرفتین دلخور نشین...این راه درازه....صبر پیشه کنین.
دوست بدار نه برای آنکه دوستت بدارند.
تو به پاس زیبایی عشق؛ عشق بورز و جاودانه باش!
تو به راهت ادامه بده
❣بی بهانه به او بگویید دوستش دارید❣
قرار شد بی انتظار باشه...........
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بوسه ام را می گذارم پشت در قهرکردی , قهرکردم , سر به سر تو بیا , در را تماما باز کن هر چه میخواهی برایم ناز کن من غرورم را شکستم , داشتی ؟ آمدم , حالا تو با من آشتی ؟ ♥️ جهت آشتی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
چقـدر دوست دارم .. دستهاى مردانـه ات را .. ڪـه دستهاى ڪوچڪم را .. در آن جا میـدهى .. و نوازش میڪنى ..✌️ تا بفهمم تو ڪنارم هستی .. و مــن تڪیـه گاهى مطمئــن دارم .. مرد مـــن .. . ❤️اینم پیامک امروز که برای همسرتون بفرستید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1