2777
2789
بنظرم خانواده ای ک نمیتونه برا پسرش ماشین تهیه کنه بهتره برای راحتی خودش تو خونه دختر پا نذاره با چس ...

مگهوخانواده باید برا پسر ماشین بخره خودش کار کنه بخره پدر ومادر بدبخت چقدر باید تاوان بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دوست شدیم ماشینو تازه خریده بود که فردای دوستیمون رفت پلاک کرد،دو روز قبل از عقد هم خونه رو قولنامه کرد البته خودمون نمیدونیم چجوری انقد شانس اوردیم اخه طبق حساب و کتابمون باید یسال اجاره مینشستیم...

یچی میگم فقط قول بدین بی صدا دعوام کنید😁همش میگه از پا قدم تو بوده که اینارو خریدم😝

🍃از تو دل بر نکنم تا دل و جانم باشد🍃
بنظرم خانواده ای ک نمیتونه برا پسرش ماشین تهیه کنه بهتره برای راحتی خودش تو خونه دختر پا نذاره با چس ...

به نظرت خود پسر نباید عرضه درست کردن زندگی رو داشته باشه؟؟

خانواده ها گناه که نکردن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

به نظر من پسری که منتظر خانواده اش هست که براش ماشین بخرن پس فردا نمیتونه مرد قابل تکیه ای باشه

کدوم زن حاضر میشه چشمش به دست پدرشوهر باشه؟

مگهوخانواده باید برا پسر ماشین بخره خودش کار کنه بخره پدر ومادر بدبخت چقدر باید تاوان بدن

حالا خانواده ش هم نخرید خودش داشته باشه ن اینک خودشو با شلوار بلند شن بیان خواستگاری فقد ی موز برداره بره😒😒

بعدم داداش من هفتمه از الان پدرم دنبال درس کردن اینده شه . پس بنظرم باید خانواده هم در حد توانشون ب فکر بچه باشن 

پلیز دونت لایک می😥 ریپلای دوست
به نظرت خود پسر نباید عرضه درست کردن زندگی رو داشته باشه؟؟ خانواده ها گناه که نکردن

عزیزم ی پسره ۲۷ و ۲۸ ساله نمیتونه خودش با پنج سال سابقه کار یه پراید بخره ۵۰ میلیون و پول رهن خونه هم الان ی منطقه خیلی معمولی هم ۵۰ تومنه 

پس خانواده هم بی تاثیر نیستن با پسر شرط بذار هرمورد موقعیت مالی داشتی پا پیش میذاریم من ی ادم معمولی رو گفتم البته ن کسی ک پول تو جیبیش رو هم باباش بده

به نظر من پسری که منتظر خانواده اش هست که براش ماشین بخرن پس فردا نمیتونه مرد قابل تکیه ای باشه کدو ...

عزیزم فک کنم من بد بیان کردم اگ پسری یکم کم سنه ب پشتیبانی نیاز داره تا پیشرفت کنه هرموقع هم

(( خودش ))دست و پاشو جمع کرد بره زن بگیره 

خانواده ای ک میدونه پسرش هیچی نداره نباید پا پیش بذاره برا عروس دار شدن 

عزیزم فک کنم من بد بیان کردم اگ پسری یکم کم سنه ب پشتیبانی نیاز داره تا پیشرفت کنه هرموقع هم (( خود ...

اها

بله این درسته

بعضی خانواده ها هنوز پسرشون وضعیت ثابت یا اینده درستی نداره، یه زن هم براش میگیرن

دقیقا همین که گفتی

اها بله این درسته بعضی خانواده ها هنوز پسرشون وضعیت ثابت یا اینده درستی نداره، یه زن هم براش میگیر ...

متاسفانه بی فکری خانواده س 

که یه خانواده دیگم وارد ماجرا میکنن و توقع دارن دختر مردمم هم با نداری و کم و کسری زندگی اقا پسرشون کنار بیاد تهش ممنونش باشه ک اومده گرفتش😏😂

عزیزم ی پسره ۲۷ و ۲۸ ساله نمیتونه خودش با پنج سال سابقه کار یه پراید بخره ۵۰ میلیون و پول رهن خونه ه ...

عزیزم خانواده پسر اگه همون موقع توی خاستگاری اعلام کردن که کمک میکنن و خونه و ماشین فراهم میکنن که باید فراهم کنن چون قول دادن

وگرنه هیچ وظیفه ای ندارن  که خونه و ماشین واسه پسر و عروسشون فراهم کنن

خانواده عروس هم وقتی واسه دخترشون میان خاستگاری میتونن اگه شرایط پسر اوکی نیس از نظرشون جواب منفی بدن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود