2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم نا محترمم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر من خیلی چاقه من همیشه خوش هیکل بودم توی مهمونیا بهم گیر میداد کم بخور چاق بشی داداشم طلاقت میده منم هیچی نمیگفتم. یه بار یکی از فامیلای خوشون حرصش گرفت بهش گفت به داداشت بگو به دور و برش نگاه کنه بعد طلاقش بده. اونم لال شد دیگه هیچوقت نگفت

روز به روز خوش اندامتر میشم.  خدایا شکرت.  خدایا مرسی
چقدر محترمانه یک عدد بیشعور رو خطاب کردی 😁

بخدا کاملا محترمانه جوابش رو دادم بارها گفتم همسرم این مدلی دوست داره .یا از اندامم راضیم یا چاقی بهتر ازینه ادم ۳۰ ساله شیرخشک بخوره ولی انگار نه انگار از رو نمیره

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

حالا من یه چیزی بگم این بنده خدا کمبودشو داره با توهین به تو جبران میکنه. وگرنه دلیلی نداره اینقدر ضایعش کنی و دوباره تکرار کنه. بیشتر سعی کن براش دلسوزی کنی ک اینقدر خودکم بین نباشه. 

فایده نداره به مادرش بگی طرفداریش میکنه. دوباره بهت گفت بگو خوشم میاد خیلی اعتماد به نفست بالاست

اتفاقا همینو گفتم گفت خداروشکر شکمم صافه کلافم کرده اصلا .جالب اینجاست اون جاریمم مثل خودش لاغره میشینه پشت سرش حرف میزنه واای چه لاغر مردنی و زشته😅😅

نخیر.. مثل دو تا آدم عاقل خودتون حل کنید. به نظرم یک بار جلوی جمع بگو من فکر می‌کنم تو می‌ترسی کسی ...

گفتم همه اینارو عزیزم ولی فایده نداره 

جالبش اینجاست با اینکه منو میرنجونه از خودش همیشه پلاسه اینجا سفارشم میده برام گل درست کن. گلدان درست کن. برا دخترم پیتزا درست کن کلا روش خیلی زیاده هرچی هم قیچیش میکنم بدتر میشه

گفتم همه اینارو عزیزم ولی فایده نداره  جالبش اینجاست با اینکه منو میرنجونه از خودش همیشه پلاسه ...

خب شما هم این کارها رو انجام می‌دی براش؟ یا می‌شینی پای غیبتش در مورد یک جاری دیگه گوش می‌دی؟ اینا همش ایراد داره. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
خب شما هم این کارها رو انجام می‌دی براش؟ یا می‌شینی پای غیبتش در مورد یک جاری دیگه گوش می‌دی؟ اینا ه ...

یه شرایط خاصیه که انجام بدم خیلی بهتره تا انجام ندم . انجام بدم میره یک هفته پیداش نیست ندم یک ماه هرروز میاد یا زنگ میزنه کلافم میکنه میگم فقط شرش کم شه 

درمورد جاریمم من سکوت میکنم چون میدونم حرفامو با چهارتا اینور اونورتر میره میگه فقط شنونده هستم

یه شرایط خاصیه که انجام بدم خیلی بهتره تا انجام ندم . انجام بدم میره یک هفته پیداش نیست ندم یک ماه ه ...

در مورد جاری می‌تونی بگی خوشم نمی‌یاد در مورد هیکل آدما نظر می‌دی شخصیت خودت را پایین می‌یاری. یا اصلا اینم نگو ولی دهن باز کرد باید بلند شی و بری. نمی‌شه من بشینم به حرفای کسی در مورد دیگران گوش بدم (حتی با سکوت) و بعد وقتی نوبت به خودم می‌رسه بگم این حرفا بده.

برای کم شدن شرش هم از روش بدی استفاده می‌کنی. یه روشی هست که فکر می‌کنه ازش خوشت می‌یاد و هی رابطه کش می‌یاد. باید با بهانه یا اینکه کلا بگی وقت ندارم از سر بازش کنی. از هر دو تا تماس یکی را جواب بدی یک جوری که کم کم متوجه باشه علاقه مند به ارتباط زیاد نیستی. یه خورده سختی بدی به خودت رابطه کم بشه آرامشت بیشتر می‌شه. به نظر میاد اصلا از هم خوشتون نمی‌یاد پس برای چی باید ادای صمیمیت دربیارید؟

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
در مورد جاری می‌تونی بگی خوشم نمی‌یاد در مورد هیکل آدما نظر می‌دی شخصیت خودت را پایین می‌یاری. یا اص ...

اره دقیقا ازهم خوشمون نمیاد بخدا ۵ ساله ازداج کردم کلا با پاگشا ۳ بار رفتم خونش .ولی اون ولکن نیست از یه طرفم میگم خونه داداششه .ولی حرفاتون رو کاملا قبول دارم مقصر اصلی خودمم به همه رو میدم ممنونم از راهنمایی های خیلی خوبت عزیزم سعی میکنم رابطمو باهاش محدود کنم

2790
2778
2791
2779
2792