سلحشور مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان بی بی چک کی مثبت میشه | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 28 پست بی بی چک کی مثبت میشه ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1398/02/03 | 12:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarajun69 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 9843 باشه میزارم برام دعا کن سه سال منتظرم پس ايشالله مامان شدي عزيزم😍آزمايش خون بده كه قطعي بشه من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 پس ايشالله مامان شدي عزيزم😍آزمايش خون بده كه قطعي بشه مرسی عشقم از انرژی مثبتت خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
تکتم_گلی عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 3121 می خواستم فردا شب برم ازمایش بدم امروز برم ؟ اره برو عزیزم ۶ روز عقب انداختی هر چی باشه نشون میده یه مامانه فعال 😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عزيزم شما باردار بودي؟ نه عزیزم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 برای من س روزبعدتاخیرمثبت شد خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 برای من س روزبعدتاخیرمثبت شد خدا رو شکر مبارک باشه دوستم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
hmhmhm عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1817 خدا رو شکر مبارک باشه دوستم چرا پس پریود نشدی ک ؟؟؟ شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
hmhmhm عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1817 منم امروز موعودمه نشدم خدا کنه نشم شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 چرا پس پریود نشدی ک ؟؟؟ آمپول زدم بشم میگن تا ده روز میشی نمیدونم انشالله تو هم نشی و نی نی داشته باشی خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 کسی می دونه چند روز بعد از رابطه بی بی مثبت میشه ؟ میگن اسپرم تا لقاح بشه با تخمک یکی بشه و بره تو رحم یه هفته تا ده روز طول میکشه ولی تا پریود نگزره مشخص نمیکنه خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
آزادهخانوم عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 1010 میگن اسپرم تا لقاح بشه با تخمک یکی بشه و بره تو رحم یه هفته تا ده روز طول میکشه ولی تا پریود نگزره م ... یعنی بعد از این یک هفته تا ده روز نشون میده ؟