2777
2789
سلام بله من از کارشون راضی بودم من دیسک کمرما پیششون لیزر کردم 

خدا رو شکر .الان برنگشته دیگه دیسکتون ؟ بعد محدودیت حرکتی براتون ب وجود نیومد؟ الان تا چند کیلو میتونید بلند کنید اجسام رو ؟ من وضعیت گردنم بدتره راستش خیلی نگرانم .هر روزم از فکر این دیسک های لعنتی سیاهه بخدا 

کمرم خفیفه bulging هست میترسم درآینده شدید بشه! ب هرحال آدم کار میکنه از کمرش کار میکشه نمیدونم بخدا جوونیم داره نابود میشه با این دیسک لعنتی میگم کاش ی مریضی دیگه داشتم این نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر .الان برنگشته دیگه دیسکتون ؟ بعد محدودیت حرکتی براتون ب وجود نیومد؟ الان تا چند کیلو میتو ...

نه دیگه دیسکم بر نگشته اجسام سنگین اصلا بلند نکردم دیگه بعد عملم فقط یه مقداری درد توی کمرم هس هنوز که باهاش میسازم بلاخره عمل شده و مثل روز اولش نمیشه 

نه دیگه دیسکم بر نگشته اجسام سنگین اصلا بلند نکردم دیگه بعد عملم فقط یه مقداری درد توی کمرم هس هنوز ...

جسم سنگین مثلا چند کیلو نباید بلند کنید؟

خدا رو شکر ک برنگشته انشاالله از بلا ب دور باشید .

فقط یه لطفی کنید آدرس و شماه تلفن دکترتون رو بدید ممنون میشم .چهار باغ ها بلدم میشه نزدیک میدون نقش جهان درسته ؟ چون نت اونجا زده آدرس کامل بگید بهم مرسی

جسم سنگین مثلا چند کیلو نباید بلند کنید؟ خدا رو شکر ک برنگشته انشاالله از بلا ب دور باشید . فقط یه ...

وزنه بالای ۱۰ کیلو را نباید بلند کنین ادرس و شماره تلفن دکتر هم توی گوگل سرچ کنین دکتر احمد شکرچی زاده براتون میاره 

لیزر درمانی سرد چیست؟

لیزر درمانی سرد که همچنین بانام لیزر درمانی کم توان یاLLLTشناخته میشود .از لیزر کلاسlll  یا کلاس lv استفاده میکند و مکدت کوتاهی ان را درناحیه زانو یا منطقه دردناک عبور می دهد.برخلاف لیزرهای داغتر که می توانند سوختگی ایجاد کنند وبه پوست اسیب برسانند لیزر کم توان به طور معمول به پوست اسیبی نمی رساند.

لیزرهای داغتر برای جراحی و سایر موارد کاربردی استفاده می شوند.لیزرهای کم توان در انواع طول موج استفاده می شوند وبرخی از انها عمیق ترازبقیه نفوذ میکنند .ازانجا که پوست نور زیادی راجذب نمیکند مهم است که پزشک یا تکنسین از کلاس لیزری استفاده کند تا عمق مناسب برای درمان دردنفوذ کند.

مشاوره رایگان09353637983

https://asudclinic.com 

پدرشوهرم دیسک کمرشون لیزر کردن خیلی خوب جواب گرفتن و الان چن وقتی میشه ک از درد کمر راحت شده

اره لیزر درمانی خیلی خوبه مامان منم همچین مشکلی داشت خیلی دنبال دکتر خوب براش گشتیم بعدش بردیمش کلینیک درد نفس و با لیزر کمردردش درمان کرد و الان خیلی بهتره خداروشکر و درد نداره 

من  لیزر دیسک کمرم رو دکتر نادری نبی کلینیک درد گیلان انجام دادم.یکسال گذشته دردم اصلا کم نشده.دیگه موندم تو سن ۳۴سالگی درمانده شدم با یه بچه.

خدا فقط خودت شفا بده

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂