2777
2789

سلام دوستان

میخواستم بدونم آیا کسی هست بدون هیچ گونه دل درد و کمر درد و خستگی و تکرر ادرار و ... خلاصه هیچ علایمی نداشته و بیبی چکش مثبت شده؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من تازه میخوام اقدام کنم ولی متاسفانه انگار هیچی از بارداری بلد نیستم

بذار باردار بشی ببین چطور مثل فرفره خودت کارات انجام بدی اینم غصه داره اخه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

اره منم تا شش هفته هیچ علایمی نداشتم فقط یکم خوابم میومد اما امان امان از بعد شش هفته  

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
بذار باردار بشی ببین چطور مثل فرفره خودت کارات انجام بدی اینم غصه داره اخه

نمیدونم چجوری باید تشخیص داد روز تخمک گذاری..‌‌میگن خیلی سخته و هر ماه احتمالش ۲۵ درصده چون من ۳ ساله ال دی میخورم استرس هم دارم

خدایا شکرت😍🤲
من تازه میخوام اقدام کنم ولی متاسفانه انگار هیچی از بارداری بلد نیستم

برو دکتر واست آزمایشات قبل بارداری بنویسه

تازشم بهتره قبل از بارداری (حدودا سه ماه) خوردن اسید فولیک رو شروع کنی

ممکن هم هست علایم نداشته باشه کسی البته این اوج خوش شانسی هست

نه خوش شانسی نیست بد حالی در بارداری نشون میده روند بارداری به درستی طی میشه ، البته بی بی جک همون ماه اول گذاشته میشه و تا اون موقع علایم خاصی نداشتن نگران کننده نیست