2777
2789

چند مورد دیدم که خانمها گفتن ازینکه شوهرشون دائم بهشون توجه کنه و بهشون برسه بدشون میاد

حتی شنیدم که به عنوان تعریف گفتن: دوست دارم گاهی اوقات شوهرم سرم داد بکشه و حتی کتک‌م بزنه!

فکر کنم اینجور رفتارهایی ریشه در کودکی و تربیت اون دوران خانمها داره و ازینکه شوهرشون دائم بهشون محبت کنه متنفرن!

همیشه به صدای "وجدانم" گوش میدم, چون فقط وجدانمه که منو انسان نگه میداره!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعضی مردا شل و ول و بچه طورن

منظورشون احتمالا این بوده که یکم جدیت داشته باشن.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

وا... هرکی از کتک خوردن خوشش بیاد عقلش کمه.. یا مریضه..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز