2777
2789
ن اسپرت میپوشه فقط

یه تیشرت برند بخر بیشتر از 300 نباشه تامام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

400میتونم..ولی اگ ارزونترم باشه چ بهتر

یا میتونی بری از نوین چرم کیف پول و جاکلیدی و کمربند بگیری ک حدود 350تا نهایت 400 میشه

اما خو برنده و شیکه

یا از این دستبندا ک ی تیکه روش طلاس

یا اگه رابطتتون عاشقانه س از این دستبندا یا حلقه هایی ک صداتو روش حک میکنن بخر ک وقتی گوشی رو میگیری روش صدات پخش میشه

یا اینم ک یه پیرن خوب بخر با ی کتونی

هیچوقت واسه ی پسر کاری نکن ک فکر کنه چ خبره و میمیری براش پسرا همین ک بفهمن دوسشون داری ۱۸۰ درجه تغییر میکنن..ی کادوی معمولی بخر تا ۱۰۰ت 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
   افش مذکره

اهان اهان😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ست کمر بند و کیف پول و از اینا 

یه وسیله سنتی و دکوری

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم