2821
2789
عنوان

دغدغه مضحک

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 44 پست
از بس رو زیبایی مانور میدن کتاب میخونیم دختره خوشگله فیلم میبینیم دختره خوشگله اینستا دختره خوشگل ...

دقیقااااا😣😭همش آدمو با زیبایی میسنجن

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
یه فشار اجتماعی روی زنها هست در تمام دنیا که باید زیبا باشن و در دنیا صنعت مد و لوازم آرایشی و بهداش ...

دقیقا میدونم این چیزارو ولی نمیدونم چجوری ازبین ببرم این تفکراتو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا میدونم این چیزارو ولی نمیدونم چجوری ازبین ببرم این تفکراتو

این تا حد زیبایی وظیفه رسانه هاست که ارزش های بهتری برای زنها فرهم کنند، درحالیکه ما چنین رسانه هایی نداریم و اگر هم تشویق به سادگی و....کنند برای مسایل دیگه ایه

😐موقعیتشو ندارم ک برم روانشناس نداریم تو شهرمون

خودت مطالعه کن ...

البته از بس زنها دنبال تزریق ژل و حراحی بینی و ...هستن ادم شک میکنه نکنه باید اونجور باشه ولی بدون همونها هم اگر بهشون بگی ژل زدی میگن‌نه یعتی خوب میدونن کارشون تهی هست و روشون نمیشه بگن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خودت مطالعه کن ... البته از بس زنها دنبال تزریق ژل و حراحی بینی و ...هستن ادم شک میکنه نکنه باید او ...

بله انقدر که اینجور چیزا باب شده واقعا من بدون ارایش بخوام برم بیرون ی جوری میشم

این تا حد زیبایی وظیفه رسانه هاست که ارزش های بهتری برای زنها فرهم کنند، درحالیکه ما چنین رسانه هایی ...

تقریبا رسانه های اکثر دنیا رو این مسأله مانور میدن البته خب سود و منفعت صنعت لوازم آرایش و...اینا هم هست

پس حالا حالا ها این چیزی نیست که عوض بشه

من در مورد خودم تعریف خودم رو محدود به ظاهر نکردم و هدفهای مالی دارم، چیزهایی که دلم میخواد داشته باشم و جاهایی که دوست دارم برم و...

در زمینه آموزش هم علائق آدم مثل زبان و موسیقی و نقاشی و... میتونه  به انتخاب کمک کنه

در زمینه انسانی میشه به مراکز خیریه کمک کرد یا به ان جی اوها پیوست و...

در مورد محیط زیست میشه کمکهایی انجام داد که خیلی هم ذیقیمته

کارهای بزرگتری هم میشه کرد که خوب اکثریت دنبال این اهداف نمیرن

این تا حد زیبایی وظیفه رسانه هاست که ارزش های بهتری برای زنها فرهم کنند، درحالیکه ما چنین رسانه هایی ...

اره دیگه وقتی یه فیلم از جنوب تهران میزارن شبکه تلویزیون طرف موتور سه چرخه داری با اون تیپ و قیافش ولی بازیگر نقش زنش صورتش کلا عملیه ژل لب و دماغ و گونه و ...ادم حالش بد میشه 

پس فردا هم همینها دعوتشون میکنن با تیپ و قیافه انچنانی ادم میمونه چی درسته سادگی که تو فیلم میخواد تبلیغ کنه یا واقعیت این بازیگرها 

.....

اصلا نباید صوزت مصنوعی ها را تو فیلم راه بدن اونم  همچین فیلمی

کلا ارزشها را زیر و رو کردن با این رفتارهای دوگانشون

من در مورد خودم تعریف خودم رو محدود به ظاهر نکردم و هدفهای مالی دارم، چیزهایی که دلم میخواد داشته با ...

عاشق اینجور کارهام که البته الان سنم به این جور چیزا کفاف نمیده زیاد(۱۸سالمه و کنکور دارم)

عاشق اینجور کارهام که البته الان سنم به این جور چیزا کفاف نمیده زیاد(۱۸سالمه و کنکور دارم)

گلم بعدا قشنگتر هم میشی از حالا تازه زیبایهات شروع میشه و بدون فکر زیبا هم صورت را زیبا میکنه فکرهاتو بزرگ‌و زیبا کن عزیزم

خوب فعلا باید درس بخونی و انتخاب رشته کنی. وقت خوبیه که آینده ای رو که میخوای داشته باشی طراحی کنی. من در سن تو دوست داشتم یه زن مستقل باشم و هدف عمده ام این بود که بهش رسیدم، البته سالها بعد.. 

گلم بعدا قشنگتر هم میشی از حالا تازه زیبایهات شروع میشه و بدون فکر زیبا هم صورت را زیبا میکنه فکرهات ...

متشکرم ازنظر شما و  بقیه دوستان برای وقتی که گذاشتین..

خوب فعلا باید درس بخونی و انتخاب رشته کنی. وقت خوبیه که آینده ای رو که میخوای داشته باشی طراحی کنی. ...

واسه همینه ک میخوام دغدغه ام رو تغییر بدم و آیندمو از نظر محتوا از زن های اطرافم سوا کنم