2777
2789
عنوان

شربت راسیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 22 پست
سلام من جای شماهاباشم نمیدم منم یه باردادم بچع ام همش یاخواب بودیاعصبی به جاش عرق یونجه دادم عالی بو ...

سلام عزیزم من سوال داشتم اگه پیامم و دیدید لطفاً جواب بدید عرق یونجه اصل و از کجا خریدین چقدر دادید و تا چند ‌‌‌‌‌‌‌‌وقت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم من سوال داشتم اگه پیامم و دیدید لطفاً جواب بدید عرق یونجه اصل و از کجا خریدین چقدر دادید ...

سلام عزیزم من ازعطاری محل خریدم که اشنابودیه مدت دادم شیش ماه شایدم بیشتر خیلی راضی بودم روزی دوباریدادم نصف استکان چون پسرم دوست داشت راحت میخورد روزای اول هم ازکم شروع کن مثلادوقاشق بده

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
سلام عزیزم من سوال داشتم اگه پیامم و دیدید لطفاً جواب بدید عرق یونجه اصل و از کجا خریدین چقدر دادید ...

فقط عزیزم هریه بطری رودادی یکم فاصله بده بعد دوباره بخرپشت هم بهش نده 

ممنونم گلم که جواب دادین یادته چقدر وزن اضافه کرد 

خواهش یادم نمیاد ولی شما به خاطریک کیلو بهش گیرنده پسرمن همش بهداشت گیرمیدادبه وزنش که کمه وارد شیش سالگی که شد خودبه خودوزنش زیادشد الان هم دوسه کیلوزیاد 

خواهش یادم نمیاد ولی شما به خاطریک کیلو بهش گیرنده پسرمن همش بهداشت گیرمیدادبه وزنش که کمه وارد شیش ...

دختر من چند ماه دیگه پنج سالش تموم میشه و 16,کیلوعه اینم هم بهداشت هم متخصص کودکان میگه وزنش یکی دو کیلو کم داره 

[QUOTE=234898487]دختر من چند ماه دیگه پنج سالش تموم میشه و 16,کیلوعه اینم هم بهداشت هم متخصص کودکان میگه وزنش یکی دو ...[/Qمهم اینه سالم من خیلی اذیت شدم همیشه بابشقاب غذادنبالش بودم بیرون میرفتیم براش کتلت مرغ درست میکردم باجوانه گندم میدادم سیب زمینی سرخ کرده میدادم ولی اشتباه بود کارم