2789

دردی ک خودش شروع بشه چطوریه؟با امپول فشار نه ها...اونو خودم تجربشو دارم...تجربه ی اینکه دردا وقتی هنوز با فاصلن و کوتاهن چطوریه...از کجا میگیره...تا چه حده...میشه بیاین از تجربه هاتون بگید

واسه من از کمرم میگرفت میومد تا زیر شکمم عین درد پریودی بود

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمرم شکمم میگرفت ول میکرد هر چند دقیقه شکممم مثل هندونه محکم سفت شده بود 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
به به سلام خوشگل خانوم😍😍😍😘😘😘😘

سلام عزیز دل چطوووری

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من شنیدم برا دختر از شکم شروع میشه برای پسر درد از کمر شروع میشه.

برا پسرم از کمر و شکم باهم میگرفت ولی اون با امپول فشار بود از اول با شدت اومد

از کمرم میگیره ولی نمیزنه ب شکمم...خیلی کم....امروز فقط درد کمر داشتم...

طبیعیه اون . دردهاش منظمه اولش هر بیشت دیقه یه بار شروع میشه

من۱۲روز پیش زایمان کردم. دردش دقیقا مثل پریودی میمونه کمر ودلت میگیره ول میکنه وخیلی خفیفه بعد ک هی ...

دردش مثه درد پریودی فقط کمره...مثلا این مدل درد دوروز مونده ب پری میاد اونم فقط کمر بعد میزنه ب شکم و نهایت پریود میشیم‌....برا من تو اون مرحله درد کمره...خیلی خفیفه..نمیدونم وارد ماه درد شدم یه هفتس اینطوریم قبل اون اصلا دردی نبود....حتی راه رفتنم سختم شده...