2777
2789
عنوان

سزارین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست
میپرسم میگن تا صبح نخور اعصابمو خورد کردن اخه مگه میشه؟

خانومی بخور چیزی نمیشه از ساعت 12 تا الان باید یه چیزی بخوری میگن فقط چند ساعت نه که 8 یا9 ساعت

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختره عزیزم یه هفته زودتر دنیا اومد

اهان سایه تون بالا سرش اسم گل دخترمون چی هست حالا

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
نه من خیلی گشنمه تازه ۴ تا ساندویچ گرفتم گذاشتم بخورم با تخفیف دارم میگم کاپوچینو

یا علی 4 تا ساندویج..... سوپ و مایعات بخور حداقل

من دقیقا از لحظه زایمان عین دوران ویار تهوع داشتم تا یک هفته عق میزدم خوش به حالت 

بسلامتي عزيز دلم قدم نو رسيده مبارك🌹 أسمش چيه؟؟

مرسی گلکم ،هنوزم نتونستیم اسمی واسش انتخاب کنیم شوهرم چندتا اسم پیدا کرده ولی مردده کدومو انتخاب کنه و بزاره فعلا بهش میگیم دختر

4 تا ساندویچ  والا ما تا ده بیست روز به مادر هیچی جز آبگوشت حریره کاچی نمیدیم میگن شیر آغوز بد مزه میشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
شكم مياري نخور خواهرمن برامنم دعا كن خدا به حق اين روز عزيز دامنو سبز كنه

اشکال نداره تپل دوس دارم خخخ

انشالله به حق این روز عزیزدامنت سبز شه عزیزم

اره شیرم اومده دوبار شیرش دادم زیاد درد ندارم خوبه شیاف میزارم

ببین ساندیچا رو نخوریاااااااااااا .تحمل کن تازه فردا صبح هم یه کف دست نون و یه تیکه کوچولو پنیر میارن با یه چای کوچیک میگن تا ظهرم هیچی نخوره ظهر آبگوشت یکم بخوره خخخخخ

😍عاشقتم که😍
2791
2779
2792