2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش میگفتی تو فال نگفته زبونتو گاز بگیری حتما  و این چرندیات و نگی ؟!

والا مرگ و زندگی دست خداست اگه به دست اینا بود تا الان باید میمردیم

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

خب همه میمیریم دروغ نگفته

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

عزیزم چیز خاصی نگفته. در هر حال همه مون یه روزی میمیریم. این فالگیرا هر چی به دستشون برسه تحویلت میدن که هیچ کدومم درست نیست. من کلی فال گرفتم تا حالا. هیچ کدوم درست در نیومده. فقط پول میریزیم تو جیبشون.

تا حالا همچبن جیزی نشنیده بودم یکی بگه از تاریخ تولد تو میمیری.درکت میکنم حستو ولی بدون چرت گفته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔