2777
2789
عنوان

یکی بگه قابلمه باید چی توش باشه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3620 بازدید | 49 پست
من گرانیت دارم راضی ام طعم غذا رو عوض نمیکنه سالم تر از تفلونه

چه مارکی ؟

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم.  این مارکی که میگم دیجی داره قابلمه ش رو زده جنس بدنه چدن و روکش دیسکاور و من نمیف ...

از دیجی نخر بابا..برو از نزدیک جنس ببین

میری تو هر مغازه برات توضیح میدن بعد خودت میفهمی چی خوبه

استیل که خیلی بده مامانم یه بار با غذا گذاشته بود یخچال سوراخ شده بود

استیل؟ والا من 5 ساله استیل کرکماز دارم تکون نخورده. الانم یه قابلمه سایز 28 قیمتش 1200.من 5 سال پیش 800گرفتم ستشو. 

اینم تهش

مرسی روشنای عزیزم

مارکش وی ام اف هست. ولی وی ام اف آلمانی wmf نوشته میشه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
میدونستی استیل سرب داره؟؟استیل فقط اونایی که بالای ۵..۶ تومن اصل هستم و سرب ندارن بقیشون مرگ تدریحی

من که تا حالا نشنیدم. عزیزم شوهرم ارشد شیمیه. من قبل خرید خیلی پرس و جو کردم. بهترینه مطمئن باش واینکه شوهرم هم همینو تایید میکنه. بله این قیمتی که شما میگی برا الانه. من 5 سال پیش کرکماز گرفتم 4 قابلمه 800 تومن الان مسلما کمتر از 3 یا 4 ملیون نیس. 

استیل؟ والا من 5 ساله استیل کرکماز دارم تکون نخورده. الانم یه قابلمه سایز 28 قیمتش 1200.من 5 سال پیش ...

آره من خودمم کرکماز دارم خیلی هم دوستشون دارم ولی قابلمه نچسب واسه پخت برنج میخوام ، بعضیا میگن برنج هم توی استیل میپزند ولی من چون آبکش نمیکنم و کته اش میکنم تو استیل میچسبه

من که تا حالا نشنیدم. عزیزم شوهرم ارشد شیمیه. من قبل خرید خیلی پرس و جو کردم. بهترینه مطمئن باش واین ...

خوب شما خوبش خریدی الان کرکماز شده ۹۰۰ تقلبیش اومده..من تازه قابلنه خریدم خیلی تحقیق کردم گفتن استیل اصل تو اون رنج قیمت اونایی که ارزون توش سرب داره

من که تا حالا نشنیدم. عزیزم شوهرم ارشد شیمیه. من قبل خرید خیلی پرس و جو کردم. بهترینه مطمئن باش واین ...

لطفا در مورد روکش دیسکاور هم اگر میشه ازشون سوال کن. 

آره من خودمم کرکماز دارم خیلی هم دوستشون دارم ولی قابلمه نچسب واسه پخت برنج میخوام ، بعضیا میگن برنج ...

عزیزم منم تو همون برنج دمی میذارم عالی میشه. ته دیگش هم خیلی خوب درمیاد. البته بگم من هیچوقت به برنج پلویی برا دم کشیدن آب اضافه نمیکنم

عزیزم منم تو همون برنج دمی میذارم عالی میشه. ته دیگش هم خیلی خوب درمیاد. البته بگم من هیچوقت به برنج ...

من که هر بار تو استیل پختم خراب کردم برنجو😉