2777
2789
عنوان

لاهیجان

| مشاهده متن کامل بحث + 12386 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا خودم کلی ذوق کردم😍😍 مشخصه که ادمهای مهربونی داره اونجا😘❤️😘

آره عزیزم

البته فک نکنی چون خودم لاهیجانی هستم دارم طرفداری میکنماا

خداییش مردمای اینجا خیلی خوبنحالا خودت میای و کم کم باهاشون آشنا میشی 😉 بچه داری ؟

آره عزیزم البته فک نکنی چون خودم لاهیجانی هستم دارم طرفداری میکنماا خداییش مردمای اینجا خیلی خوبنح ...

اره دوبار واسه تفریح که اومده بودم، فهمیدم که ادمهای خوبی داره. نه هنوز بچه ندارم. خودمم عاشق شمال و اب و هواشم. فقط شاید اوایلش یکم دوری از پدرمادر اذیتم کنه 

خدایا شکرت🙏🏻💓
من یه لاهیجانی اصیل و ساکن اینجام..گلم شهر خیلی خوبیه همه نوع امکاناتی هست باشگاه استخر فروشگاه رستو ...

عزیزم دبستان هوشمند خوب کجاست لاهیجان بهم گفتن بوستان دانش و تربیت خوبن شما اطلاع دارید کدوم دبستان هوشمند و عالیه؟

من یه لاهیجانی اصیل و ساکن اینجام..گلم شهر خیلی خوبیه همه نوع امکاناتی هست باشگاه استخر فروشگاه رستو ...

سلام وقت بخیر.عذر میخوام شما اطلاع دارین نرخ اجاره بها تو لاهیجان چقده مثلا یه اپارتمان چهل پنجاه متری تو محله ی متوسط شهر؟

کاربر آقا هستم
عزیزم شما لاهیجان هستید اطلاع دارید کدوم دبستان هوشمند واسه بچه ها عالیه؟

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم ایتقدر دیر اومدم  و سر زدم اینجا 

من مددسه پیشرفت توی خیابان رجایی رو معرفی میکنم بهتون

من هستم عزیزم  عاااالیه  آب و هوای عالی. خب از نظر اقتصادی از تهران پایین تر و کم در آم ...

سلام 

چند تا سوال داشتم 

اگه جواب بدین ممنون میشم

توی لاهیجان میشه خونه حیاط دار پیدا کرد . البته خیلی اطراف نباشه که بشه با امنیت با بچه کوچیک اونجا زندگی کرد ؟

یا اگه محله های ناامنی هست ممنون میشم بگید 

که ما اونجا دنبال خونه نگردیم

سلام ببخشید من در مورد دکتر بلوریان خون و انکولوژی دارم پرس و جو میکنم لاهیجان مطب داره

شما شناخت دارید ؟دکتر معروف و کاربلدی هست؟

بیمارستان دولتی یدونه داره خیییلی بزرگ و مجهزه  بیمارستان خصوصی هم ۳ تا داره  ارایشگاه ه ...

سلام عزیزم 

دکتر بلوریان خون و انکولوژی توی لاهیجان دکتر معروف و کاربلدی هست؟ لطفا اگه شناخت دارید ممنون میشم بگید.